Tijdloze schoonheid en magie

Toegevoegd door Saskia Beugel op 08-02-2018 om 18:38

Draag ook de Atlantis ring, perfect afgestemd op jouw energie. De Atlantisring ontspant en beschermt. Een geschenk uit een ver verleden

Tijdloze schoonheid en magie

Spoedig nadat de schatkamer van Toetankhamon in 1922 geopend werd, vonden alle 17 expeditieleden de dood. Behalve Howard Carter, die een ring droeg, gevonden in de Vallei der Koningen. Men vroeg zich af of deze ring de oorzaak van zijn immuniteit was. Toen er namelijk duplicaten van de originele ring gemaakt werden, stelden de dragers er van vast dat deze een merkbare invloed op hun gezondheid had en men zich prettiger en rustiger voelde.

Versterk jezelf en draag ook de Atlantis ring. De Atlantisring is eigenlijk een soort kosmische energie- poort, die je helpt in verbinding te treden met de positieve energie van Atlantis, deze te voelen en te integreren. Door het dragen van de Atlantisring word je deel van de Atlantis energie die je ondersteunt, ontspant en beschermt.

Het eerste wat de ring doet is dat hij je beter contact laat maken met de grond. Je staat gelijk steviger. Een verrassend effect is ook dat je veel beter contact kan maken met je blauwdruk. Je blauwdruk bevat informatie over hoe zowel onze lichamelijke gezondheid als ons geestelijk welzijn, er behoort uit te zien. De ring 'herschikt' als het ware je aura. De Atlantisring maakt dat deze gekleurde spanningsvelden door elkaar heen schuiven, waardoor ze geheeld kunnen worden. Kortom alles komt beter op z’n plek te zitten.

Talenten waar we ons onvoldoende van bewust zijn en die we onvoldoende in bezit hebben genomen, worden als het ware sterker in ons bewustzijn gebracht. Bijvoorbeeld, je kunt beter met je gevoelsleven om gaan. Of je wordt rustiger in je denken. Ook kun je fysieke ervaringen beter een plek geven. Een geschenk uit een ver en rijk verleden, wat je nu mag gebruiken en waarvan je nu mag genieten.

Ook nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere ring? Hier vind je de collectie esoterische ringen en juwelen, die je verbinden met de spirituele energie van Atlantis. Niet alleen zijn alle sieraden en juwelen van Atlantisring van topkwaliteit, maar ze worden, al meer dan 25 jaar, persoonlijk voor je vervaardigd. Op die manier zijn ze het beste afgestemd op jouw energie. 

Atlantisring Edelsmeden is al sinds 1985 de Edelsmid van spirituele sieraden en juwelen.

Lees hier meer over de Atlantisringen en/of bestel http://atlantisring.nl/


« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville