Blogs

Hoe verlangen zichzelf voedt

Toegevoegd door Katinka Hesselink op 27-04-2012 om 08:59

Ik gebruik mijn laptop als desktop, aangesloten op een extern scherm, muis en toetsenbord doet het niet onder voor een ‘gewone’ pc. Het systeem is zelfs beter, want ik heb twee schermen. Dat externe scherm werd geel. Aangezien ik mijn brood op mijn computer online verdien... meer »

Haar naam is Sophia, vrouw van de allerhoogste God

Toegevoegd door Saskia Beugel op 15-04-2012 om 01:18

Ik was laatst in een ontmoeting met de 'priesteres' (zoals ik haar noem) in de sauna en zij vertelde mij over Sophia.. Sophia is de vrouwelijke kant van God volgens de gnosis.. Ik wist helemaal niet dat God een vrouw had! God had zeer zeker een metgezel Sophia (Wijsheid).... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville