Blogs

De Gouden Draad van Ariadne, hoe niet in spiritualiteit te verdwalen

Toegevoegd door Katinka Hesselink op 27-07-2012 om 10:38

Toen ik begin twintig was, was ik druk bezig mezelf overhoop te halen. Ik dook in de diepte van al mijn emoties in de verwachting dat dit spirituele transformatie zou brengen. Ik spiegelde me aan het verhaal van Ariadne die haar weg door een doolhof moet vinden met niet m... meer »

The Role of the Ego in the Current World Crisis by Nicolya Christi

Toegevoegd door Saskia Beugel op 02-07-2012 om 02:25

If I were asked what I believe to be the single contributing factor to the critical state in which we find the world today, I could sum it up in just one word – ‘Ego’. Why is it that this tiny word, comprised of just three letters, is the reason I feel humanity currently ... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville