Blogs

Sophia de vrouwelijke kant van God

Toegevoegd door Saskia Beugel op 28-08-2012 om 16:27

Ik was laatst in een ontmoeting met de 'priesteres' (zoals ik haar noem) in de sauna en zij vertelde mij over Sophia.. Sophia is de vrouwelijke kant van God volgens de gnosis.. Ik wist helemaal niet dat God een vrouw had! Metaforisch gezien dan. God had zeer zeker een met... meer »

De rol van Karma

Toegevoegd door Saskia Beugel op 23-08-2012 om 13:44

Karma. Wat is Karma eigenlijk? Kan je er wat aan doen? Nee niet het zogenaamde 'goeie' karma maar aan het stuk waarvan je denkt waarom overkomt mij dat nu altijd? Het antwoord is ja dat kan je oplossen en kost veel innerlijk werk en inzicht maar het kan. meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville