Healing & Afstandshealing

Healing & Afstandshealing
Consultant: Guin Bergmans
Prijs: € 105,00
  1,5 uur
Locatie: Den Bosch
Beschikbaar: ma - vrij 10.00 - 17.00
 
Direct booken
« terug

Wat als jij v oor een healing kiest? J ij de sprong in het onbekende maakt Je zomaar je leven weer op kunt pakken. H et leven je draagt?

Zo klein als dat ik was, wist ik een ding (en misschien wel meer) dat er nog meer moest zijn dan wat ik kon zien.  Ik heb altijd kunnen koersen op mijn innerlijke kompas. En dat is een rijkdom, die oneindig is! Ook dit vertelde me dat er meer moest zijn, dit was geen Aardse rijkdom.

Wat je uiteindelijk in mijn manier van werken terug ziet is dat ik door de jaren heen een combinatie gemaakt heb vanuit diverse invalshoeken. En me ontwikkeld heb tot: healer, mediator, coach, non-dualistisch denker(zover als mogelijk is). En vooral al deze items elke keer weer bewust worden en vervolgens bewust inzetten in ‘daily life! ‘ 

Toetsen bij mezelf of ik datgene ook ben wat ik zeg.  Ik heb de opgedane kennis gecombineerd met mijn levenservaring.  Het werken met frequenties is mijn hoofd ingrediënt. Het brengt je (weer) dichter bij  je ' Eenheidsbewustzijn'. Zodat je je leven kunt leiden zoals het bedoeld is!

Ik heb een brede ervaring in het coachen van:

  • managers in bijna burn-out situatie
  • volwassenen, jong-volwassenen
  • relaties
  • met veel succes begeleid ik ook kinderen. En kom bij gezinnen thuis en kan direct op het moment zelf 
  • behandelen
  • het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je doet, wie je bent
De frequenties doen hun werk precies en zuiver,   afgestemd op jouw fase van bewustzijn!


Ik haal er erg veel voldoening uit als ik zie dat een volwassene en/of kind weer werkelijk blij kan zijn en voluit kan leven en  heb mijn talenten kunnen en mogen ontwikkelen en ervaar dit als een gift dat om grote zorgvuldigheid vraagt.


Ik werk altijd afgestemd op jou

• inzichtgevende gesprekken, in jouw fase van bewustwording.

• gecombineerd met een concreet stappenplan. En zet hierbij het unieke concept: 'werken met  healingsfrequenties' in. (Cosmic ET Medical Team Healing®, Reconnection®, Healingarts® , Aura-Soma®.  En/of de toevoeging van Familieopstellingen

• tijdens het werken met kleine kinderen zijn een of beide ouders erbij, en kan het kind bij de ouders op schoot  zitten, of spelen. De frequenties doen hun werk toch wel!

• Ik werk ook op afstand. Dit kan een uitkomst bieden wanneer de afstand een struikelblok zou zijn.

• Voor al deze manieren van werken ben ik gecertificeerd

Met de praktische toepasbaarheid van deze healing frequenties, gekoppeld aan inzichtelijke gesprekken, ben ik deskundig en geschoold om de verbinding weer te herstellen.  Ik observeer, neem waar, zie, hoor, en voel juist die dingen die niet gezegd worden.  Met andere woorden dit is gebruik maken van non-lineaire communicatie!  Hierin ligt vaak met een verbluffende eenvoud, de oplossing!

Tijdens de behandeling met frequenties lig je comfortabel op een massage tafel.

• Je bent gekleed

• Ik raak je niet aan

Het kan wel zo zijn dat je tijdens de behandeling zintuiglijke ervaringen kunt hebben zoals: trekkerig gevoel, tintelingen, warmte-, kou sensatie, je kunt kleuren zien. Dit is mogelijk maar is geen must dat je dit moet ervaren. 

Direct booken

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville