Massage Cursus - Melting with Hands

Leer in vier avonden een meerhandenmassage geven.  Het geven van een meerhandenmassage is al net zo'n bijzondere ervaring als het ondergaan ervan. Het is een vloeiend samenspel waarin plezier en genieten voorop staan, en waarin er een flow kan ontstaan waardoor gevers en ontvanger steeds dieper in hun lichaam zakken.

In deze vier avonden leer je hoe je een goede, liefdevolle meerhandenmassage kunt geven. De kunst is daarbij steeds aanwezig te blijven in het moment, en te voelen wat op dat moment klopt. Er is veel ruimte voor speelsheid en intuÔtieve aanraking, maar je krijgt ook basistechnieken en handgrepen aangereikt die je een structuur bieden.

We werken met warme olie en lange strokes over het gehele lichaam. We masseren met handen en onderarmen. Er is veel aandacht voor de afstemming: wanneer ga je synchroon, wanneer ga je apart, hoe vul je elkaar aan, wanneer volg je en neem je weer de leiding, hoe breng je de energie weer samen? Met een goede afwisseling van zachte en wat diepere technieken en het spel van afstemming en tempo wordt een meerhandenmassage een meditatieve dans rondom de tafel, waarbij de overgave van de ontvanger je nog meer in het moment kan brengen.

De avonden beginnen met een korte meditatie, daarna volgt uitleg en demonstratie. Vervolgens ga je op elkaar oefenen. Je kunt samen met een partner komen of op de avond zelf een groepje vormen. De cursus is bedoeld voor mensen die al massage-ervaring hebben.

Dirk Heslenfeld & Colette Krijl

De cursus wordt gegeven door Dirk Heslenfeld en Colette Krijl. Zij hebben trainingen gevolgd op het gebied van Ayurveda, Tantra, Lomilomi, en Chi Nei Tsang. Dirk is gepromoveerd psycholoog en gediplomeerd Rebalancer met eigen praktijk in Amsterdam: http://www.prama.nl/ Naast massagecursussen geven zij ook individuele 4-handen massages.

Data, tijden etc

Data: 4 donderdag avonden, 22 jan, 12 feb 2015, van 19.30 - 23.00 uur 
Lokatie Akademie voor Massage en Beweging, 5 min lopen vanaf Amsterdam Centraal Station.  Haarlemmer Houttuinen 23a, 1013 GL Amsterdam
Prijs: 120 euro. Korting als je met z'n 3-en komt: 90 euro pp.
Data: do 22/1, 29/1, 5/2, 12/2

Inschrijven

info@prama.nl
www.prama.nl


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville