Reiki Cursus 1

Cursus met Naoual Bensallah

Begin: Saturday, 19 March 2022
Einde: Sunday, 20 March 2022
Locatie:  Academy voor Massage, Wingerdweg 32 Amsterdam

Een Reiki cursus geeft je de kracht die wij allen zo hard nodig hebben en geeft je de mogelijkheid dit dagelijks toe te passen middels handoplegging. Na de cursus is de student in staat, geheel zelfstandig, zichzelf en anderen te behandelen met Reiki.

Reiki a powerful practice 


Reiki brengt een proces van innerlijke groei en heling op gang. Reiki brengt balans, ruimt blokkades op en activeert het zelfhelende vermogen van ons prachtig systeem. Reiki geeft je meer energie.   Reiki is de energie die wij dagelijks nodig hebben om te leven, om ons lichaam gezond te houden en de geest te ontwikkelen. Een Reiki cursus geeft je de kracht die wij allen zo hard nodig hebben en geeft je de mogelijkheid dit dagelijks toe te passen middels handoplegging. 


Na de cursus is de student in staat, geheel zelfstandig, zichzelf en anderen te behandelen met Reiki.Reiki 1, de 1e graad


Tijdens de 1 graads cursus verkrijg je het vermogen om Reiki te gebruiken voor jezelf en anderen. Dit contact wordt tot stand gebracht door een (erkende) Reiki Master die les geeft volgens de zuivere vorm van de Reiki-Usui methode. Dit gebeurt onder andere middels een aantal afstemmingen. Verder leer je de behandelposities en is er voldoende tijd voor vragen en om elkaar te behandelen. Na deze cursus kunt u middels het opleggen van de handen anderen en vooral jezelf helen. De eerste graad zoals bij The Kindness wordt gegeven bestaat uit een aantal vaste onderdelen die al sinds het ontstaan van het Usui systeem doorgegeven worden van Master naar student. Tijdens de cursus is voldoende ruimte om te ervaren en te leren hoe het behandelen in z'n werk gaat en worden alle posities behandeld en toegepast. 

Datum: 19-03-2022 t/m 20-03-2022

Tijden: hele dag 10.30 - 17.00 uur.

Locatie: Wingerdweg 32 1031 CA Amsterdam 

Kosten: € 350,- (btw vrij), incl. certificering.


Reiki vanuit de bron


Reiki Master Naoual Chawkat heeft haar opleiding gevolgd bij het Reiki Instituut, het Nederlof Centrum te Amsterdam. Het Nederlof Centrum / Reiki-Instituut is een van de plekken in de wereld waar je Reiki kunt ervaren en leren zoals het door de opvolgers is doorgegeven; de leer van het instituut komt rechtstreeks van de voormalige grandmaster Phyllis Furumoto.Reiki I cursus  


1 e graad cursus Usui Shiki Ryoho Reiki – Sho Den

Reiki  is een van oorsprong Japanse heelkunst en kent 3 graden. Elke graad staat voor een bepaald Reiki niveau van kracht, kunnen en ervaren. De 1  e  graad Reiki cursus is geheel compleet. Na de 1  e  graad reiki cursus ben je in staat de reiki energie onbeperkt door te geven – zonder dat het jou energie kost. Ook kun je na de reiki cursus jezelf behandelen


Reiki en spiritualiteit

Reiki brengt een proces van innerlijke groei en heling op gang. Reiki brengt balans, ruimt blokkades op en activeert het zelfhelende vermogen van ons prachtig systeem. Reiki geeft je meer energie – ook omdat opgeloste gedachtepatronen je geen energie meer kosten. 


Wat kan je in de Reiki I cursus verwachten?


  • de cursus bestaat uit twee lesdagen.
  • je wordt tijdens de reiki cursus in vier keer ‘afgestemd’ op de reiki energie. Een ander woord is ook wel ‘geïnitieerd’. Deze initiaties worden verdeeld over 4 dagdelen tijdens de weekendcursus.
  • tijdens de Reiki cursus krijg je het vermogen de helende Reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen.
  • je leert de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een reiki behandeling te geven.
  • tijdens de Reiki cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat reiki is en vooral wat het voor je kan doen.
  • ook de geschiedenis van Reiki wordt behandeld en uiteraard is er tijdens de Reiki cursus de gelegenheid te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden.
  • de Reiki cursus wordt afgesloten met een certificaat.
  • 3 maanden (of langer) na het volgen van deze 1  e  graad Reiki cursus kun je de Reiki II Cursus 

 

Tarieven en praktisch


De cursus vindt plaats bij de Academy voor Massage van  19-03-2022 t/m 20-03-2022

•  data en tijden: 19-3-2021 t/m 20-03-2021, van 10.30 - 17.00 uur.

•  locatie: Wingerdweg 32 1031 CA Amsterdam 

•  tarief: € 350,- (btw vrij en incl. certificering) Route


Locatie:
De Wingerdweg 32, ligt in het hart van Amsterdam Noord (Oud-Noord) vlakbij het mooie Noorderpark. De locatie is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.  Als je met de auto komt dan is er altijd een parkeerplek beschikbaar (1,40 Euro per uur). En als je met openbaar vervoer komt dan is The Kindness het beste bereikbaar via de metro Noord-Zuidlijn. Halte Noorderpark, en dan is het 5 minuten lopen. Plan je reis via 9292 of kijk hier voor de routebeschrijving
 Over Naoual


Naoual is een reiki master en geeft al 3 jaar les in het energieleer bij het Nederlof centrum. Daarnaast biedt ze vanuit haar praktijk, the Kindness Reiki I & II cursussen.  Naoual Chawkat is een geregistreerd docent bij het Centraal Register Korte Beroepsopleidingen (CRKBO) en is aangesloten bij de Reiki Ryoho Foundation.


Het verhaal van Naoual Chawkat met energiewerk begon toen ze in 2009 zocht naar mogelijkheden qua verbeteren van de kwaliteit van haar leven. Na zelf reiki cursussen te hebben gevolgd is haar interesse in de energieleer naar een passie omgezet en besloot ze om haar kennis hierin te verdiepen door het paramedische traject te gaan volgen tot een AuraTouch Healer (2016) en daarna Reiki Master (2018).


Vanuit diezelfde passie wil Naoual de kennis die ze heeft opgedaan in haar reis naar welzijn aan anderen doorgeven. Het welzijn van de mens was, is en blijft… de meest intrigerende bezigheid voor haar.


Scholing:

Shin-Do

Aurahealing

Medische basis kennis

Voeding (HBO) module

Reiki 1

Reiki 2

Reiki Practitioner

Reiki master Inschrijven


Aanmeldingen gaan snel, we hebben vanwege covid slechts 10 plekken dus schrijf je snel in!  Inschrijven doe je via de oranje button 'inschrijven'. Laat je gegevens achter en je ontvangt een betaallink, zodra je hebt betaald ben je verzekerd van een plek!

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville