De sleutel van de taal van je hart...

Toegevoegd door Saskia Beugel op 16-02-2009 om 01:04

Je maakt deel uit van een groter plan en wanneer je goed oplet, merk je dat de aanwijzingen die je krijgt je in een bepaalde richting sturen. Ieder van ons heeft een lotsbestemming, een roeping, een waarheid die we door kunnen geven, een waarheid die steeds duidelijker wordt naarmate ons leven verder voortschrijdt

Deze sleutel gaat over het leren spreken van de taal van het Universum / je hart.

Je maakt deel uit van een groter plan en wanneer je goed oplet, merk je dat de aanwijzingen die je krijgt je in een bepaalde richting sturen. Ieder van ons heeft een lotsbestemming, een roeping, een waarheid die we door kunnen geven, een waarheid die steeds duidelijker wordt naarmate ons leven verder voortschrijdt. Onthoud dat je zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan het uitpluizen van je eigen levensverhaal. Ga opzoek naar verborgen betekenissen en aanwijzingen in alles wat je overkomen is. Die informatie moet je benutten, in combinatie  met je sterke verlangen de wereld tot een beter oord te maken.

Houd voor ogen dat geen enkele waarheid te klein is om van belang te zijn. Eigenlijk kunnen kleine waarheden, wanneer je er vast van overtuigd bent en ze aan andere mee deelt, veel effectiever zijn dan grootse projecten. Wanneer je de tijd neemt om een individu te helpen en oprecht en authentiek communiceert, kan dat onmetelijke gevolgen hebben. Die persoon komt weer met anderen in aanraking en kan de wereld op onvoorziene wijze beďnvloeden.

Je verzekert je van wezenlijke levensvreugde wanneer je alle stukjes van je ontwikkeling samenbrengt tot een weldoordachte levensweg, waarmee je anderen raakt en de wereld tot een beter en spiritueler oord maakt.

Vergeet niet dat je aan het einde van je leven erop terug wilt kijken in het besef dat je je tijd hier zo bewust en doelgericht mogelijk hebt doorgebracht. Maak vreugde tot je prioriteit, dan kom je tot ervaringen en een vorm van voldoening die je vroeger voor onmogelijk heb gehouden.

(Bron: "Het Celestijnse werkboek", James Redfield en Carol Adrienne.)

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville