Van MT & Earth naar Kudlee Goa, Happinez en Rishis

Toegevoegd door Saskia Beugel op 21-03-2009 om 16:02

Gisteren sprak ik voor het eerst in tijden weer met Monique, een oud collega van mij bij Management Team. Zo mooi om te zien hoe onze wegen steeds kruisen. Met haar beleefde ik mijn eerste House Parties bij Earth in de Melkweg. Op vele vlakken inspiratie voor Rishis..

Deze wereld van Earth en houseparties liet mij vanuit een corporate keurig bestaan, gehuld in mantelpakjes en tennispakjes iets anders van mezelf zien. Namelijk een wereld van het uiten van gevoel, van verbinding, van passie, flow.. mijn eerste kennismaking... jaren geleden.. misschien nog met behulp van een pilletje maar het harnas ging er wel af... een begin.. het is voor mij 'n belangrijke fase geweest.

Een jaar later vertrok ik bij de VNU op naar India en Monique vertrok naar Readers house.. Begin 2007 kwamen we elkaar weer tegen op Kudlee Beach bij Gokarna in Goa. Ik was daar op een Yoga Teacher Training en zij -ontdekte we toevallig per mail- éen strand verder.. Monique, India liefhebber, was daar een maand met haar vriend Niels en hun dochter Mila.

Niels en Monique behoren tot de groep met mensen die mij heeft geinspireerd om Rishis ook daadwerkelijk te starten en te manifesteren. En niet alleen dat. Niels (en Naim Niebuur) kon mijn gevoel heel goed vertalen naar beeld en ontwikkelde de huisstijl van Rishis en ik begon. En Monique ging vorig jaar weg bij Readers en aan de slag bij Happinez als eindredacteur.

Grappig hoe wegen blijven kruisen.. Van Management Team naar Earth... Van Earth.. naar India. Van India naar een invulling van spiritualiteit en bewustwording in dagelijkse leven... en in werk.. naar Happinez en Rishis,

Ik sprak met Monique over hoe muziek kan raken en liet haar Ludovico Einaudi horen en Monique vertelde me over Sabrina Starke die in de Wereld draait door optrad en daar ook iedereen raakte......

En daar gaat het toch om elkaar raken, inspireren, ontwikkelen, groeien, begrijpen en dichtbij je passie blijven en dat pad volgen (juist die passies, zielsmissies zijn dichtbij een mooiere wereld) en dan... ontvangen! Zie Sabrina..

« terug

Blogger

Saskia Beugel

Zie www.saskiabeugel.com Mindfulness Trainer (MBSR/MBCT), yogadocent en Oprichter Rishis afgestudeerd a... meer »

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville