Avondseminar William Bloom

Avondseminar - de Kracht van Moderne Spiritualiteit.  

Onze wereld ondergaat immense veranderingen en staat voor even grote uitdagingen. Daardoor zien veel mensen voornamelijk problemen opdoemen. Maar we zien ook een krachtige nieuwe benadering van spiritualiteit ontstaan, die ons een diepgaande transformatie en gevoel van compassie kan brengen. De lezing van vanavond gaat in op de kracht van moderne spiritualiteit en op het potentieel aan liefde en wijsheid in ons allen.

Avond-seminar spiritualiteit in de Vondelkerk

De essentie van moderne spiritualiteit zit in de diversiteit. In de lezing benadrukt William Bloom de eigenschappen van moderne spiritualiteit. Hij legt uit hoe begrippen als verbinding, reflectie en dienstbaarheid hierin een centrale rol spelen. Hij laat zien hoe deze kunnen worden geintegreerd in het dagelijkse leven en in werk. Bloom benadrukt een spiritualiteit die gebaseerd is op universele waarden en die krachtig, motiverend en inspirerend is. Zijn praktische adviezen helpen je een sterker gevoel van persoonlijke integriteit en doelgerichtheid te ontwikkelen en rust te vinden

Meer over William Bloom 

William Bloom is auteur van verschillende bestsellers en vooraanstaand spiritueel leraar opgeleid in de psychologie en meditatie. Hij traint mensen in moderne spiritualiteit en ontwikkelde de afgelopen vijfentwintig jaar een reeks workshops over dit onderwerp. Hij is oprichter van The Open Mystery School en Spiritual Companions . Bloom zat meer dan dertig jaar in het bestuur van de Findhorn Foundation en is initiatiefnemer van Alternatives , een programma van lezingen, trainingen en workshops in de St James Church in Londen. 

William  Bloom is afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit van Londen en vertegenwoordiger in de Britse media voor moderne spiritualiteit. Hij was  in 1998 de eerste persoon die moderne spiritualiteit vertegenwoordigde bij het Congres van de Verenigde Naties in Oslo op het vlak van 'Religie en Geloof'.  Bloom heeft een diep respect voor alle spirituele paden en ziet de essentie van liefde, compassie en wijsheid in alle tradities. Caroline Myss beschreef William Bloom als een 'genius'. 
'My major influence has been my own personal and direct experiences of spiritual dimensions as I have been psychic and a mystic since I was a young child. This personal experience has been deepened by a two-year retreat, daily meditation and a deep study of all the world's spiritual practices' (William Bloom)

Zijn boek De kracht van moderne spiritualiteit zit in de running om het beste spirituele boek van het jaar 2012 te worden (nu in top 10!) zie www.maandvandespiritualiteit.nl

Data, prijzen etc

Datum: zaterdag  27 april
Locatie: Vondelkerk, Vondelstraat 120 Amsterdam
Tijd: 20.00 - 22.00 (ontvangst vanaf 19.30)
Prijs: 25 € online (tot 14.00  vandaag!), 35 € aan deur (er zijn nog plaatsen beschikbaar)
voor bedrijven geldt een tarief van 50  € excl BTW  je ontvangt dan een factuur

Na afloop is er gelegenheid voor een drankje en om je boek door Bloom te laten signeren. Deze bedrag zijn incl btw (excl drankjes)

Schrijf je in voor dit avondseminar via de oranje knop inschrijven zodra je hebt betaald ontvang je een bevestiging per mail en dat is je ticket. Je naam staat dan ook op de gastenlijst bij aankomst

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville