Awaken the Goddess Weekend met Master EFT Sonya Sophia

Awakening The Goddess Weekend met Sonya Sophia

Ontdek de wijsheid en de kracht van je kwetsbaarheid in het vrouw-zijn tijdens het ‘Awakening the Goddess Weekend’ geleid door Sonya Sophia. Met haar humor, wijsheid, kracht en spirituele hoogbegaafdheid heeft Sonya Sophia een een unieke stijl ontwikkeld die de clinisch bewezen methode van EFT (Emotional Freedom Techniques) extra effectief en bijzonder maakt.

EFT is een wetenschappelijk bewezen, zelf helende methode die emotionele blokkades in het lichaam opheft door met de vingers te kloppen op de meridianen in het lijf, zoals bij acupunctuur. Door op de meridianen te kloppen en tegelijkertijd positieve affirmaties te herhalen hef je deze blokkades op en herprogrammeer je het onderbewustzijn. Het effect hiervan is vrijwel meteen voelbaar.

Sonya Sophia

Onder begeleiding van Burning Man’s Love Activist en Master Level EFT Trainer Sonya Sophia zullen we het (fysieke) zelfbeeld, de kwetsbaarheid van de vrouw, het aangeven van je grenzen, de kunst en de balans van het geven en ontvangen van liefde en allerlei andere zaken bespreken. Door EFT op deze onderwerpen toe te passen hef je eventuele blokkades op en kom je op een effectieve en veilige manier in je vrouwelijke kracht te staan. Ondek hoe je kwetsbaarheid, zachtheid en vrouwelijkheid ombuigt naar kracht en je op een liefdevolle manier grenzen aangeeft ten opzichte van je familie en je omgeving.

Tijdens deze 3 daagse tranformationele workshop (twee avonden en 1 volle dag) herondek je de sensuele kant van het vrouwelijke lichaam, laadt je de chakra’s op en zuiver je je hart door middel van verschillende begeleide meditaties en bewegingsoefeningen. Het is raadzaam tijdens deze workshops makkelijk zittende kleding te dragen. Alle workshops worden in het Engels gegeven.  

Donderdag 14 November: EFT Introductie 19.00 – 22.00

Tijdens de Introductie Workshop ervaar je hoe EFT werkt en voelt. Maakt kennis met de unieke stijl van Sonya Sophia waarbij haar wijsheid, spiritualiteit, EFT en de praktijk in elkaar verweven zijn. Je krijgt de kans om EFT direct op jezelf toe te passen zonder daarbij persoonlijke zaken te hoeven delen. De methode zal uitgebreid worden toegelicht en geoefend. Je krijgt documentatie mee waar de ‘klop-punten’ staan en een algemeen script met affirmaties zodat je zelf thuis met EFT aan de slag kunt gaan.

Vrijdag 15 November: Body Beauty Workshops 19.00 – 22.00

Ons uiterlijk bepaald vaak een groot deel van onze gemoedstoestand en of we in staat zijn van onszelf te houden. Schoonheid zie je vaak terug in zelfvertrouwen, houding en uitstraling. Acceptatie maakt een groot deel van de weg naar tevredenheid ten opzichte van ons uiterlijk.

Door middel van verschillende oefeningen en EFT zullen we pijnlijke oordelen en blokkades rondom ons zelfbeeld en vrouwelijkheid in al zijn vormen opheffen en werken aan zelf- liefde en acceptatie. Met deze workshop cultiveer je je ware schoonheid van binnenuit en zul je met meer vrede en liefde naar jezelf kijken.

 

 

Zaterdag 16 November: Awakening the Divine Feminine Power 10.30 – 17.00

Is het moeilijk om relaties uit het verleden los te laten? Hangt je zelfvertrouwen vaak af van de goedkeuring van andere? Hoe stel je je kwetsbaar op en geef je tegelijkertijd duidelijk je eigen grenzen aan? Lukt het je om naar je intuitie te luisteren?

Deze workshop zal je helpen om in de kracht van je vrouwelijkheid te komen te staan. We zullen de angst om zacht en kwetsbaarheid te zijn opheffen en je vermogen vergroten om te vertrouwen op je innerlijke Ja en Nee. Je leert je vrouwelijke intuitie te volgen, voelen en vertrouwen.

Je krijgt een rondleiding van chakra naar chakra en met behulp van de EFT methode zul je op een veilige manier opgesloten blokkades, angsten en negatieve overtuigingen localiseren en loslaten. Er zal een krachtige stroom van creativeit, sensualiteit en intuitieve vrouwlijke energie voor je openen. Je zult hiermee ook de vrouwen binnen je familie lijn helpen. Door middel van EFT, praktijk oefeningen, beweging, oogcontact en dans zul je de blokkade of het schuldgevoel om authentiek liefde te ontvangen opheffen om zo nog beter te geven en delen met andere en je omgeving.

Je zult dit weekend verlaten met de mogelijkheid om je eigen waarheid te voelen, je intuitieve wijsheid te eren en je werkelijke schoonheid te accepteren en nog meer liefde uit te stralen en de vrouw te zijn die je werkelijk bent.

Opmerking: Lunch is niet inbegrepen. Gelieve je eigen lunch mee te nemen of een broodje te halen bij de Roos. Tip: neem een notitie boekje mee en een fles water.

 


Prijzen overzicht:

Donderdag 14 November EFT Intro                          25,- of gratis als je het hele weekend doet

Vrijdag 15 November Body Beauty                          35,-
Zaterdag 16 November Divine Feminine Power        115,-
 
EFT Weekend  volledig 14-16 november                  145,- 

Tickets: https://goddessawakening14-16nov2013.eventbrite.com

Meer info: lot@lotsofinspiration.com   

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville