Chakrapsychologie & Reading Workshop

Chakrapsychologie & Reading

School of Life, Opleidingsinstituut voor Levenstherapie organiseert de workshop Chakrapsychologie & Reading vanaf 11 mei in Centru m de Roos in Amsterdam (10 lessen: 1 zaterdag en 8 dinsdagavondlessen).

Deze workshopreeks start met een hele zaterdag op 11 mei en wordt vervolgd op 8 dinsdagavonden t/m 2 juli 2013. De docenten Tessa Visch en Milou van Dueren den Hollander bieden in deze workshop een theoretische achtergrond en gaan vervolgens aan de slag met het voelen en ervaren van wat jouw chakra's je te zeggen hebben. Leren luisteren naar de taal van je lichaam vormt het begin van een magische reis door de lagen van het Zelf. Deze workshop van totaal 10 lessen is geaccrediteerd door KTNO, BATC, FAGT en SKB als bij- en of nascholing.

Het energieveld is onze database van de ziel. Door toegang te krijgen tot alle thema’s die verbonden zijn met onze chakra’s krijgen we inzichten in ons dagelijks functioneren. Door intensief met de chakra thematiek bezig te zijn, wordt ons bewustzijnsproces verdiept en kunnen patronen die ons in ons dagelijks leven blokkeren, worden losgekoppeld en vervangen worden door datgene waarnaar we wezenlijk verlangen. In deze workshop bieden we niet alleen een theoretische achtergrond maar gaan we ook aan de slag met het voelen en ervaren van wat jouw chakra's je te zeggen hebben. Leren luisteren naar de taal van je lichaam vormt het begin van een magische reis door de lagen van het Zelf.

Na afloop van deze workshop ben je bekend met het chakra systeem vanuit de theorie en de ervaring. Je bewustzijn over jouw hoger zintuiglijke waarneming is vergroot en je bent in staat deze waarneming in te zetten om een reading te doen, zowel van je eigen energiesysteem als dat van een ander. Je hebt bewustzijnstools aangereikt gekregen om je gezondheid en welzijn in eigen hand te nemen.

Docenten 

Tessa Visch werkt als healer, coach en levenstherapeut. Na haar studie Bestuur- en Organisatiewetenschappen en Human Resource Management volgde zij de opleiding tot Levenstherapeut bij School of Life en ontwikkelde zij zich in andere spiritueel energetische trainingen. Zij geeft workshops op het gebied van energy healing, reading en chakrapsychologie. In 2012 heeft zij samen met Milou van Dueren den Hollander en anderen  twee organisaties opgezet waarin het werken in groepsverband de basis vormt: Young Masters Global en The 13th Edition.

Milou van Dueren den Hollander studeerde Mysticisme en Westerse Esoterie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij vervolgde haar opleiding bij School of Life, Opleidingsinstituut voor Levenstherapie en geeft samen met Tessa Visch workshops op het gebied van energie en bewustzijn. Ook is zij actief betrokken bij Young Masters Global en The 13th Edition, waar zij met name samenwerkt met jonge volwassenen aan het vormgeven van de nieuwe tijd gefundeerd op co-creatie, liefde en overvloed.

'Door jullie openheid ontstond er veel ruimte om ook naar mijzelf te kijken'  Lauren

'Jullie inspireerden mij door jullie enthousiasme' Anne

'Een eigentijdse manier van werken door 2 geweldige vrouwen'  Randy 

Datum : zaterdag 11 mei 2013 (hele dag) dinsdagavond 14 mei t/m 2 juli 2013.
Tijd : zat. 10-16.30, di 19.00 - 21.45
Plaats: Centrum de Roos PC Hooftstraat 183, nabij Vondelpark Amsterdam
Kosten: € 495 (ex literatuur) BTW vrij.

Inschrijven via: www.schooloflife.nl/intensieve_workshops.php

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville