Dansceremonie Jupiter

A.s donderdag de dansceremonie Jupiter. In het vijfde deel van de zevendelige serie 'Planeet Sferen-dansen' zijn we aangekomen bij de planeet Jupiter, de koningsplaneet. 

Net als de zon een krachtige leider, maar eerder een rechtvaardige wijze vader dan een jeugdig stralend middenpunt. Dit is een energie die loyaal is, overzicht geeft en zorgt voor krachtig maar weloverwogen handelen. Rechtvaardigheidsgevoel en het vinden van balans zijn kwaliteiten die je kan ontwikkelen door het bewust kennismaken met het Jupiter-deel in jou.

De dans van Jupiter verbind je met de oorsprong van optimisme, en arrangeert een ontmoeting met de wijze raadgever in jezelf. Na de ceremonie zal Femke een afsluitende meditatie met harp.

Femke Bloem    is harpist, model, yoga & dansdocent en columnist.  Femke is opgeleid in de methoden van Prana Healing, Yoga en de Westerse Mystiek. In haar coaching-praktijk helpt zij mensen uit de zakenwereld, jong volwassenen en kinderen (met name 'nieuwetijdskinderen') om meer hun  stralende zelf te zijn.

 

Dansceremonie Jupiter

Locatie : Delight Studio Weteringschans 53 Amsterdam
Data:  donderdag 1 december
Tijdstip:  19:00 u - 22:00 u
Prijs : 30 €  (35 aan deur)

 


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville