Deep Transformational Work

The Will of your Heart.  Wat wil je nou écht diep van binnen? Deze training met Siegmar Gerken is g ebaseerd op Integratieve Lichaamsgerichte Psychodynamica en Mindfulness.  Omarm je Leven, eer je essentiele kwaliteiten, ervaar de eenheid van je lichaam, gevoelens en je mind. Richt je energie op je persoonlijke en professionele realisatie!

Dit krachtige en tegelijkertijd subtiele, dynamische en ervaringsgerichte werk is voor deelnemers die klaar zijn om het leven achter hun persoonlijke beperkingen te ontdekken en een rijkere uitdrukking van hun authentieke zelf te vinden.

Siegmar heeft ruim veertig jaar ervaring met werken met mensen. Met deze rijke ervaring, kennis en intuïtie kiest hij voor de benadering die op dat moment nodig is om een persoon te bereiken. Hij maakt gebruik van lichaamswerk, van oefeningen, beweging, en dans. Maar ook van het verschuiven van beperkende ademhalingspatronen. Door deze vormen van aanpak kunnen bestaande levenssituaties ineens veel helderder in het bewustzijn komen van die persoon.      

Emoties en gevoelens mogen naar boven komen en worden geuit. Het onderzoeken van de wortels van deze emoties en gevoelens en ontdekken hoe je deze in het lichaam-geest systeem vasthoudt, helpt je vaak om een harmonieuzere integratie te vinden in je huidige leven. We maken gebruik van mindfulness en meditatie om je te verbinden met een diep innerlijk vertrouwen. Vanaf deze plek kun je: -  je balans houden in moeilijke tijden – harmonieus in het leven staan- patronen veranderen die je beperken– je innerlijke balans vinden in self-empowerment en aandachtige aanwezigheid. Deze workshop is ook geschikt voor deelnemers die werken met mensen en die op zoek zijn naar een bredere benadering van hun mensen, klanten of cliënten. 

Meer over Siegmar Gerken 

Siegmar Gerken, PH.D., ECP, HP studeerde psychologie en antropologie. Hij is één van de pioniers op het gebied van de lichaams- en mindfulness-gerichte therapie. Siegmar is gastdocent aan de Santa Barbara Graduate Institute en Esalen Institute (V.S.) en geeft lichaamsgerichte therapie en mindfulness trainingen over de hele wereld. Hij werkte met de grondleggers van de lichaamsgerichte therapie (o.a Alexander Lowen) en was bijna twintig jaar een directe collega en co-teacher van John Pierrakos. Siegmar is de oprichter van het International Institute for Energy & Consciousness en ontwikkelde ervaringsgerichte programma’s in samenwerking met Zen Meesters, Native Americans en sjamanen. Hij deed bovendien wetenschappelijk onderzoek naar levensenergie in samenwerking met Prof. Popp (de ontdekker van biofotonen) in Duitsland.  Siegmar’s integratieve stijl is bij uitstek geschikt voor zowel de beginner op het pad van bewustzijn als de professionele therapeut. Check zijn site op  www.coreevolution.com en  www.coreevolution.com/furtherevents.php

             alt

Ervaringen

“Your blend of professional competence, powerful interventions, sensitive care, personal dynamic, humor and lightness has been the most influencing source for my own way of working with individuals and groups.”  - Joar Skjevdal,  MA Civil Engineer,  MA Psychologist,  Senior Consultant   

Data, facts etc. 

  • Locatie : Oudezijds Voorburgwal 99 1012EM Amsterdam
  • Data : 6 september: 10:00 - 19:00  & 7, september : 10:00 - 17:00  
  • Tarief:  Early Bird tot 25 Augustus, 2014: € 225

na 25 August 2014  €  275

• Business / Corporate:  €  475

• Full-time studenten en deelnemers 18 - 23 years:  €  150

Inschrijven

https://coreevolution.com/coretraining/secure_registration/registration-AmstSept.php   Please note that all CC payments have a 3% service charge. 

Je kan ook een transfer maken naar International Institute for Core Evolution: (Commerzbank AG Essen; Bank code: 36040039;     Account number: 434345500  (IBAN: DE33360400390434345500;    SWIFT / BIC: COBADEFF

Of bellen/mailen met:  Marie-Cécile Widdershoven mc_widdershoven@hotmail.com t el. +31-614804538 

 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville