Detox Arrangement

Wil je detoxen en een volledige reiniging van lichaam en geest? Een switch maken? Dan is het Sapvasten-Detox arrangement wat voor jou! Een lang weekend: verwen jezelf met sapvasten, meditatie & yoga en meer. Aanbieding:  met fikse korting via Rishis:  € 259,- in plaats van   € 399  

In het comfortabele pand van het Centrum voor Meditatieve Ontspanning worden regelmatig detox-sapvasten kuren gegeven. Bij een sapvasten kuur wordt niet gegeten, maar denk niet dat het je zwaar zal vallen. Het afwisselende en specifieke programma zorgt ervoor dat je niet eens aan eten zult denken! Bovendien geven de verse sappen en smoothies je alles wat je lichaam als basis nodig heeft.

Het effect van dit bijzondere arrangement is zo vitaliserend dat je blij zult zijn dat je de stap om deel te nemen hebt gezet! De metabole switch ontstaar door veel minder te eten, daardoor krijgt het lichaam de kans om zich te reinigen. Tesamen met de bijzonder krachtige Prana Yoga [yoga met ademhalingstoepassingen] - het klankschalen ligconcert en niet te vergeten de uitgebreide Ayur Vedische massage dragen bij aan het ervaren van de ultieme ontspanning.
Zo reinig je niet alleen je fysiologie maar ook neemt de helderheid van je geest enorm toe.

Het is ideaal om te herstellen van een [te] drukke periode; een start te maken met het omkeren van ongezonde gewoonte[n] Of zie het als een jaarlijkse grote schoonmaak beurt.

Programma

 •         ontvangst tussen 19:00-20:00 uur
 •          Incl. overnachtingen; beddengoed en handdoeken. 
 •         op basis van eenpersoonskamer of tweepersoonskamer
 •          onbeperkt verse sappen en smoothies en reinigende thee's tijdens het verblijf
 •          kruiden preparaten om je lichaam te ondersteunen bij het reinigen
 •          een helende Ayur Vedische verwenmassage van een uur
 •          Prana yoga sessies
 •          klankschalen ligconcert
 •          gezamenlijke meditaties en relaxatiesessies
 •          elke avond een avondvullend programma
 •          gezamenlijke wandelingen in mooie natuur

De kuur wordt geleid door Hilda Postema en Deirdre Post.  

Hilda Postma is erkend paramedisch natuurgeneeskundig therapeut bij de beroepsvereniging BATC. In 1978 volgde Hilda al een opleiding tot TM meditatieleraar. Andere opleidingen volgden: Klankschalen masseur volgens de Peter Hess methode; Rebirther bij instituut Feniks en een specialisatie in Pranayama’s. Regelmatig leidt zij retraites. Zij is oprichter van het Centrum voor Meditatieve Ontspanning in Lelystad.

Deirdre Post is onlangs afgestudeerd in het geven van een Ayurvedische massage behandeling aan de Academy of Ayurvedic Studies in Amsterdam. Ayurveda is de Indiase gezondheidsleer die erop gericht is om meer balans te brengen. (Ayur Veda spreekt over drie basisconstituties (samenstel van eigenschappen) die mensen karakteriseren,nl. de Vata-, Pitta- of Kapha-constitutie.  Iedere constitutie wordt gekenmerkt door zijn eigen dominerende element hierin.  Een AV-massage is een van de manieren om de drie dosha's vata, pitta en kapha in balans te brengen. Tijdens de kuur gaan we aan de hand van een checklist eerst doornemen wat voor constitutietype je bent en stemmen daar de behandeling op af.

Locatie: Centrum Meditatieve Ontspanning. Dit centrum ligt in het unieke en enige ‘meditatiedorp’ in Nederland en wel in Lelystad. Dagelijks wordt  hier door honderden mensen gezamenlijk gemediteerd in een centrale meditatiekoepel, en dat voel je aan de sfeer in de de woonwijk.  Het centrum heeft een aantal slaapvertrekken en er wordt  samengewerkt met een B&B op loopafstand.

Datum: do. 3 t/m zo. 6 november a.s. A ankomst donderdag vanaf 19.00 uur / vertrek zondag rond 11.00 uur (ook mogelijk 5 tm 8 januari 2012 zie http://www.rishis.nl/nl/upcoming-events/eventsView/_name_detox-arrangement-2012-145/

Prijs: aanmelden via Rishis levert  een  aantrekkelijke korting op!  In plaats van de normale prijs van  € 399,- kun je nu inschrijven voor € 259,- (dit op basis van een 2-persoonskamer).  De toeslag voor een 1-persoonskamer is € 50,-


Ben je aanvullend verzekerd? Omdat Hilda Postema erkend para medisch natuurgeneeskundige is en aangesloten bij BATC kan een gedeelte van de kuur vergoed worden via je zorgverzekering. Neem dan eerst even contact met ons op info@rishis.nl

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville