Een middag met Deepak Chopra

Een middag met Deepak Chopra.  Op zaterdag 10 november geeft Deepak Chopra ’s middags in De Doelen in Rotterdam een lezing over zijn nieuwste boek Spirituele oplossingen


Je kan hier je tickets boeken 


Chopra krijgt levensvragen van zijn lezers als ‘Hoe kan ik mijn carrière nieuw leven inblazen’, ‘Hoe vind ik tijd om te mediteren in een wereld vol afleiding en stress’ en ‘Hoe leid ik een zinvol leven?’.  De antwoorden zijn dichtbij. Cruciaal inzicht: het niveau van het probleem is niet het niveau van de oplossing. Dat ligt een laag dieper in het bewustzijn, in je ‘ware zelf’, de plek waar helderheid en wijsheid is. Chopra laat zien hoe dat in zijn werk gaat en hoe je hindernissen kunt omvormen tot mogelijkheden.


Deepak Chopra is arts en een van de meest geliefde schrijvers op het gebied van zingeving en spiritualiteit. Hij is een veelgevraagd spreker en wordt over de hele wereld uitgenodigd. Time Magazine noemde hem een van de grootste helden van de 20e eeuw. Hij heeft meer dan 60 boeken op zijn naam staan die in meer dan 80  talen zijn vertaald.  Deepak Chopra is geboren in New Delhi in India op 22 oktober 1947. Hij woont nu in de Verenigde Staten en is schrijver van boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeswijzen en Ayurveda. Deepak is internist en endocrinoloog en c entraal in de ideeën van Deepak Chopra over gezondheid staat zijn streven naar vereniging van westerse wetenschappelijke kennis met oeroude Oosterse filosofieën en geneeswijzen, zoals Ayurveda en Yoga.


Datum : zaterdag 10 november 2012
Tijd : 12.30 – 15.45 uur (inclusief pauze; na afloop signeersessie)
Locatie : De Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam
Prijs : € 59,- /€ 69,- /€ 79,-


Je kan hier je tickets boeken 
« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville