EFT met Sonya Sophia - een Introductie

EFT met Sonya Sophia - een introductie 

Deze introductie workshop geeft je een inzicht in hoe EFT werkt en voelt. Je krijgt de kans om EFT direct op jezelf toe te passen zonder daarbij persoonlijke zaken te hoeven delen. De methode zal uitgebreid worden toegelicht en geoefend. Aan het einde zul je documentatie mee krijgen waarin de punten staan waar je op moet kloppen en een algemeen script met affirmaties zodat je zelf met EFT aan de slag kunt gaan. Alle workshops worden in het Engels gegeven.  

Wie is Sonya Sophia?

Sonya Sophia is een 'Love Activist', Master level EFT trainer en spiritueel hoog begaafd. Door haar gaven, kracht, wijsheid en spiritualiteit met EFT (Emotional Freedom Techniques) te combineren heeft ze een unieke vorm van EFT ontwikkeld die zijn zelf helende capaciteiten nog meer versterkt. Haar workshops geven een hoge dosis inzicht, healing en je verlaat ze bevrijd van oude patronen en pijn. 

Wat is EFT?

EFT is een wetenschappelijk bewezen methode die emotionele blokkades in het lichaam op heft door het kloppen op de meridianen in het lijf, zoals bij acupunctuur. Na een pijnlijke, vervelende of traumatische ervaring sla je de negatieve emoties op in het lichaam. Door terug te gaan naar deze ervaring, op de meridianen punten te kloppen en tegelijkertijd positieve affirmaties te herhalen hef je deze blokkades op. Het effect hiervan is vrijwel meteen voelbaar. Na enkele minuten begint men doorgaans met gapen, boeren, zuchten of huilen. Dit zijn enkele manieren waarbij men de blokkades los laat en de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. De negatieve ervaring is hierdoor beter verwerkt en veel minder beladen. Vaak verlaat je de workshops met een voldaan, tintelend gevoel dat nog 2 dagen kan duren.

Data en prijzen


Datum: 27 juni
Locatie: De Roos, PC Hooftstraat 183 
Bijdrage: € 25  
Tijden: 19:00 - 22:00

Workshops worden in het Engels gegeven.
 

Voor meer info (in het Engels) en tickets zie http:// eftintro27june2013-efbevent .eventbrite.nl/


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville