EFT met Sonya Sophia- Familypatterns & Love and Relationships

Doorbreek Familie Patronen & Liefdes Relaties

Deel 1: EFT & Familie patronen doorbreken.

In deze workshop zullen we identificeren welke familie patronen aan jou zijn door gegeven via je ouders en/of grootouders. Deze, vaak onprettige patronen, zijn vaak patronen die zich momenteel voordoen in je relaties met vrienden, geliefde, ex-partners of zelfs je kinderen of collega's. Hoe gingen je ouders vroeger met je om? Welke rol speelde je vroeger in je gezin? Hoe is je huidige relatie met je ouders? We kijken naar deze relaties en gebruiken de EFT methode om oude familie patronen te identificeren en op te lossen zodat je huidige relaties hiervan vrij zijn en er meer ruimte is voor liefde, compassie en rust. 

Tijd: 10:30-13:00
Waar: Fertile Ground Studio, Tweede Oosterparkstraat 227 (nabij Kastanjeplein)
Tarief: 35,-


Deel 2: EFT & Liefdes Relaties 

In deze workshop identificeren we oude relatie patronen die je hebt meegenomen uit de relatie met je ouders en nu onbewust toepast op de mensen om je heen. Je kinderen, vrienden, collega's en partner. Loop je in elke relatie tegen hetzelfde probleem aan? Ben je jaloers, bezitterig, onzeker of afgesloten? Doe je je zekerder of sterker voor dan je bent om jezelf te beschermen? Denk je altijd alleen maar aan de ander en nooit aan jezelf? Heb je moeite relaties aan te gaan?
We kijken naar waar relaties vastlopen (je deelt niets met de groep maar werkt aan je eigen issue) en gebruiken EFT om de patronen te helen en op te lossen. Je verlaat de workshop met meer rust, ruimte en vrij van oude negatieve patronen.

Wie is Sonya Sophia?

Sonya Sophia is een 'Love Activist', Master level EFT trainer en spiritueel hoog begaafd. Door haar gaven, kracht, wijsheid en spiritualiteit met EFT (Emotional Freedom Techniques) te combineren heeft ze een unieke vorm van EFT ontwikkeld die zijn zelf helende capaciteiten nog meer versterkt. Haar workshops geven een hoge dosis inzicht, healing en je verlaat ze bevrijd van oude patronen en pijn. 

Wat is EFT?

EFT is een wetenschappelijk bewezen methode die emotionele blokkades in het lichaam op heft door het kloppen op de meridianen in het lijf, zoals bij acupunctuur. Na een pijnlijke, vervelende of traumatische ervaring sla je de negatieve emoties op in het lichaam. Door terug te gaan naar deze ervaring, op de meridianen punten te kloppen en tegelijkertijd positieve affirmaties te herhalen hef je deze blokkades op. Het effect hiervan is vrijwel meteen voelbaar. Na enkele minuten begint men doorgaans met gapen, boeren, zuchten of huilen. Dit zijn enkele manieren waarbij men de blokkades los laat en de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. De negatieve ervaring is hierdoor beter verwerkt en veel minder belad en. Vaak verlaat je de workshops met een voldaan, tintelend gevoel dat nog 2 dagen kan duren.

Tiijd: 14:30-17:30
Waar: Fertile Ground Studio, Tweede Oosterparkstraat 227 (nabij Kastanjeplein)
Tarief: 35,-

Voor meer info en tickets zie: 
http:// efthealingfamilypatternsjun e29-efbevent.eventbrite.nl /

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville