EFT met Sonya Sophia - Money & Prosperity

EFT Workshop Money & Prosperity

Ja. EFT kan zelfs de manier beïnvloeden waarop je geld verdient of uitgeeft. Hoe gingen je ouders om met geld? Hoeveel denk je dat je waard bent? Geef je teveel of te weinig uit? Geef je geld uit om pijn of emoties toe te dekken? Deze workshop geeft je inzicht in geld patronen, hoe je ze doorbreekt en hoe je de zomer in de plus kunt beginnen. De workshops worden in het Engels gegeven.

Wie is Sonya Sophia?

Sonya Sophia is een 'Love Activist', Master level EFT trainer en spiritueel hoog begaafd. Door haar gaven, kracht, wijsheid en spiritualiteit met EFT (Emotional Freedom Techniques) te combineren heeft ze een unieke vorm van EFT ontwikkeld die zijn zelf helende capaciteiten nog meer versterkt. Haar workshops geven een hoge dosis inzicht, healing en je verlaat ze bevrijd van oude patronen en pijn. 

Wat is EFT?

EFT is een wetenschappelijk bewezen methode die emotionele blokkades in het lichaam op heft door het kloppen op de meridianen in het lijf, zoals bij acupunctuur. Na een pijnlijke, vervelende of traumatische ervaring sla je de negatieve emoties op in het lichaam. Door terug te gaan naar deze ervaring, op de meridianen punten te kloppen en tegelijkertijd positieve affirmaties te herhalen hef je deze blokkades op. Het effect hiervan is vrijwel meteen voelbaar. Na enkele minuten begint men doorgaans met gapen, boeren, zuchten of huilen. Dit zijn enkele manieren waarbij men de blokkades los laat en de energie in het lichaam weer vrij kan stromen. De negatieve ervaring is hierdoor beter verwerkt en veel minder belad en. Vaak verlaat je de workshops met een voldaan, tintelend gevoel dat nog 2 dagen kan duren.

Data en prijzen

Datum: 28 juni 
Locatie: De Roos, PC Hooftstraat 183  
Bijdrage: € 35   
Tijden: 19:00 - 22:00

Workshops worden in het Engels gegeven. 

Voor meer info (in het Engels) en tickets zie  http://eftmoneyandprosperityjune-efbevent.eventbrite.nl/

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville