Ervaar de Kracht van Empathie

Ervaar de Kracht van Empathie! Workshop Geweldloze Communicatie

Dit is een intensief weekend waarin je vaardigheden leert die je overal kunt gebruiken en je een nieuwe openheid en gemak  ervaart in je leven en in je relaties. Ervaar de kracht van Empathie! is gebaseerd en geïnspireerd op de principes van Geweldloze Communicatie ontwikkeld door dr. Marshall Rosenberg

Geweldloze-of empathische communicatie is een eenvoudig en krachtig instrument met als doel met elkaar in verbinding te komen en te blijven. Deze workshop helpt ons verwijten, boosheid en kritiek om te zetten in meer begrip en heldere communicatie. Beter in contact kunnen blijven met onszelf en met de ander en conflicten op te lossen. Het transformeert hoe we ons uitdrukken en hoe we anderen horen. We nemen altijd verantwoordelijkheid voor onze gevoelens (wat een ander ook zegt!), en we horen en ervaren de ander op een nieuwe, niet oordelende manier.

Theorie Model Marshall Rosenberg & praktische oefeningen

We hebben een degelijke uitleg van het model van Marshall Rosenberg ontwikkeld en wisselen dit af met veel oefeningen. De kracht van het ervaren van empathie staat centraal. Er is ook ruimte voor inbreng van persoonlijke situaties. Veiligheid en respect voor alle deelnemers is voor ons belangrijk.

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om in echt contact te komen met je partner, kind, vriend of collega, maar loop je vast in je eigen strategieën van hoe je dat het best kunt aanpakken? Heb je behoefte aan een diepere verbinding en wil je delen wat er in jou leeft en wil je horen wat er wérkelijk in de ander leeft? Kom naar deze twee dagen en onderga het zelf.

Meer over Empathy Works

Empathy Works bestaat uit Marie-Cécile Widdershoven en Teun Jan van den Berg. In 2009 kwamen ze voor het eerst in aanraking met Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg. De afgelopen vier jaar hebben zij veel trainingen gevolgd in Geweldloze Communicatie met name in Amerika, waaronder een intensieve training bij Marshall Rosenberg zelf. De laatste twee jaar geven zij trainingen in organisaties en workshops in Nederland. Marie-Cécile en Teun Jan begeleiden beiden mensen in hun coachings- en therapiepraktijk op basis van Geweldloze Communicatie en lichaamsgerichte psychotherapie (core energetica). Teun Jan verzorgt ook mediation op basis van geweldloze communicatie, waarbij hij tevens gebruik maakt van zijn kennis en ervaring als oud-advocaat.

Marie-Cécile is opgeleid als ontwikkelingseconoom, en heeft zich lange tijd bezig gehouden met effectiviteit van armoedebeleid en microkredietverlening. Ook heeft zij gewerkt in de internationale consultancy en was adviseur voor Nederlandse stichtingen in ontwikkelingslanden  www.empathyworks.nl

wat deelnemers er van vonden:

Empathiseren met mezelf en de ander was echt een eye-opener voor me. Ik heb het meteen succesvol kunnen toepassen in mijn functioneringsgesprek. Dank!”

“Deze workshop heeft mij geholpen gemakkelijker voorbij het oordelen te denken en bewuster te zijn van mijn gevoelens en daarnaar te handelen.”  

“Jullie bezieling en inspiratie is aanstekelijk! De theorie, oefeningen en feedback maakt dit een krachtige workshop.”

aanmelden : info@empathyworks.nl  

Data, prijzen etc..

Datum : zaterdag 16 en zondag 17 maart 2013
Tijd : 10:00-16:30 uur  
Locatie : Pand020, Westergasterrein.  
Prijs : 175 € incl BTW voor particulieren (275 € exl BTW voor bedrijven

dit is incl koffie, thee en excl lunch

 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville