Familieopstellingen Sexualiteit, Relaties & Intimiteit

‘Seksualiteit, Relaties & Intimiteit’.  Voel je je vrij om te stromen, te spelen en te beminnen?  Sta je met je eigen seksualiteit in  contact Durf jij de volledige kracht van je seksuele potentieel te belichamen?  Ben je bang voor je seksualiteit? Zijn er beperkende overtuigingen?  Schaam je je voor je seksualiteit?  Geef je jezelf gemakkelijk weg?  Wat betekent seksualiteit voor jou?

In contact met je lichaam, je verbindend met de de kracht van jouw heilig seksueel potentieel en levensenergie, breng je vitaliteit, levensvreugde en flow op vele gebieden van je leven.

Zijn er blokkerende overtuigingen waardoor de levensenergie niet stroomt? Hoe is de balans van geven en nemen bij jou en in jouw familie, zit daar schaamte of schuld? Daderschap? Slachtofferschap? In een opstelling is een stukje heling mogelijk waar wellicht een grensoverschrijding is geweest.

In een veilige bedding in een kleine groep ben je vrij zonder te benoemen en erover te praten te gaan ervaren over hoe jij je verhoudt tot jouw seksualiteit. Dit gaan we doen middels (familie)opstellingen, inquiry, lichaamswerk en meditaties.
Je neemt mee uit deze workshop inzicht en helling in blokkade(s) rondom seksualiteit.

Nieuwsgierig?  Je bent van harte welkom voor een kop koffie/thee en chocola vanaf 09:30 en om 10:00 stipt beginnen we.

Over familieopstellingen 

Ons leven kent van jongs af aan vele systemen. Wij mensen komen voort uit onze huizen van herkomst: de familiesystemen van onze vader en moeder en de verbinding tussen die systemen. Wij groeien op en ontwikkelen ons in systemen met onze opvoeders, onze schoolklas, een team, een vereniging en weer later werken wij in systemen, zoals in organisaties. Wij leren en ontwikkelen ons binnen die systemische context. Ieder van deze levenssystemen heeft een eigen dynamisch krachtenveld, een zielsstroom die ons op een diep en vaak onbewust niveau beweegt.

In onze systeemdynamieken van herkomst gelden andere ordeningen en wetten dan op het individueel psychologische niveau. Wanneer problemen van individuen, groepen en organisaties hun oorsprong vinden op dit systemisch niveau, zijn interventies op psychologisch niveau niet toereikend en soms zelfs demotiverend en frustrerend. Immers, waar de oorsprong van de vragen, problemen en belemmeringen van de cliënt liggen in het systemische krachtenveld van herkomst, blijft het gewenste psychologische effect ondanks de inspanningen om aan persoonlijke vraagstukken te werken uit. (bron: Phoenixopleidingen)

Over Kim Lakke

Kim Lakke heeft de praktijk HARTverstand in 2010 opgericht en werkt één op één met volwassenen in haar coachpraktijk en ambulant in Gooi- en Flevoland. Met specifieke interesse en bijgeschoold in: complexe rouw, trauma, angst, woede en lichaamsgericht werken.   Drie jaar lang is zij basissystemisch geschoold bij Phoenix Opleidingen en diverse vervolgopleidingen afgerond oa Diagnostiek en Systemisch werken.

 

Daarnaast heeft ze diverse systemische benaderingen opgesnoven waarbij hier de belangrijkste voor haar uitlicht:

  • Bert Hellinger Instituut, opstellen van ziekten en symptomen van Stephan Hausner.
  • Franz Ruppert Seminar Psychotraumatherpie, het opstellen van overlevingsdelen
  • Verlies in beeld techniek bij Riet Fiddelaers in Heeze
Kim haar begeleidingsstijl is zacht, betrokken, respectvol met gepaste lichtheid en humor. Haar p assies zijn dansen, paardrijden, wandelen in de natuur, mijn kinderen en haar partner.


Meer over Kim www.hartsverstand.nl

Data & Facts

  • Investering 108,90 incl. btw koffie/thee en overvloed aan lekkernijen. Lunch graag zelf meenemen.
  • Data 10 april of 18 juni 9.30 - 17.00
  • Locatie: Naarden

Aanmelden

  • Aanmelden en je plek in nemen.   Nog slechts enkele plekken wees snel!  Om werkelijk je plek in te nemen op dit event, is de aanmelding pas definitief na de betaling. Je kunt je aanmelden per email bij:   Kim@hartverstand.nl

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville