Inner Freedom Retreat Ibiza

Inner Freedom Retreat Ibiza. Geef dit cadeau aan jezelf!

Yoga, mindfulness, familieopstellingen, soul sessies, adem werk, wandelingen en veel meer.  Dit retreat is een kwalitatief hoogwaardig retreat, zowel inhoudelijk als qua locatie en food.  Je verblijft 7 dagen en 6 nachten in een luxe villa met zwembad. 

Ben je op zoek naar een yoga meditatie retreat dat dieper gaat dan puur ontspanning? Een retreat dat je helpt om een nieuwe fase van je leven te beginnen? Misschien voel je een vaag verlangen en weet je niet hoe je daar vorm aan kunt geven? Of wil je meer vanuit je hart leren leven? Meer diepgang en zelfliefde ervaren? Heb je genoeg van je oude negatieve denkpatronen? En wil je deze leren transformeren naar zelfliefde, kracht & verbinding? 

Via beproefde methoden als yoga, mindfulness, familieopstellingen, heart power & mindset sessies, begeleiden wij jou naar de meeste gelukkige versie van jezelf. De jij die van zichzelf houdt, in zijn/ haar kracht staat, weet wat hij/zij wil, en in het leven een gezonde balans weet te bewaren tussen de dagelijkse verplichtingen en de zorg voor het innerlijk. 

Ben je toe aan een zetje in je rug om een nieuwe fase van je leven in te slaan? Reserveer dan nu je deelname aan het Inner Freedom Retreat op Ibiza. 

Wij bieden een lifechagning programma;

 • kwalitatieve en diepgaande yoga
 • mindfulness theorie en toepassing
 • sessies die je helpen oude patronen los te laten en te groeien in zelfliefde
 • familieopstellingen voor inzicht in verborgen dynamieken
 • luxe accommodatie
 • Ibiza excursies naar bijzondere plekken op het eiland
 • een stilte dag
 • loslaat rituelen
 • supergezonde voeding
 • natuur wandelingen
 • Ibiza excursies naar bijzondere plekken op het eiland
 • tussen de middag kun je een van de stranden bezoeken, een massage of privé sessie boeken, of relaxen bij het zwembad. 
 • transformatieve coach sessies ( optioneel)

 

Iedere dag beginnen we met meditatie, die je helpen de leiding over je mind te krijgen en deze te richten op wat jou empowered, gevolgd door yoga gericht op het versterken van je innerlijke balans en vrij maken van de liefde in jezelf. 

Alle meditaties en yoga sessies zijn ook voor beginners, De yogastijl is een combinatie van mindfulness, kundalini yoga, hatha yoga & yin yoga. 

Tijdens de middag sessies werken we aan het los laten van je angsten en beperkende overtuigingen en leer je steeds meer te leven vanuit je hart. Ook leggen we een basis van mindfulness, ontdek je wat je écht wilt en krijg je praktische tools aangereikt om het geleerde in actie om te zetten. 

Tijdens individuele coach sessies gaan we dieper in op wat jou onbewust beperkt en hoe je tot een liefdevollere verbinding met jezelf kunt komen. Ruimte voor eigen invulling is er tussen 13 uur en 17 uur.

Wat deze week je brengt

 • Je komt in je kracht 
 • Je verdiept de liefdevolle verbinding met jezelf
 • Je leert praktische tools om je emotionele balans en kracht te behouden 
 • Je ruimt oude ballast op en doorbreekt oude patronen
 • Je ervaar rust en leert ontspannen
 • Je ontdekt wat je écht wilt: zowel privé als in je werk
 • Ga voor een nieuw begin, een frisse start
 • Van moeten naar willen
 • Van angst naar liefde

‘Het retreat helpt je om een shift te maken in je bewustzijn en wakkerder in het leven te staan.’

Wanneer: 2018

 • 9-15 april 
 • 5-11 Mei (Can Amonita)
 • 20-26 juni
 • 9-15 september 
 • 15-21 oktober 

 

Waar: Ibiza Lotus House verblijf in een prachtige villa met zwembad. Bekijk de website voor meer informatie over de villa; www.lotushouse.yoga en de retreat van 5 tot 11 mei is in Camonita  http://www.ibizavillaamonita.com/

Wat is inbegrepen in de prijs?

 • dagelijkse yoga & meditatie
 • mindfulness theorie en beoefening
 • essies die je helpen beperkende overtuigingen en angsten om te vormen naar innerlijke kracht en zelfliefde
 • ochtend snack,  vegetarische brunch,  vegetarisch diner
 • beddengoed en handdoeken
 • onbeperkt water, thee, fruit en snacks
 • excursie naar Es Vedra, een wandeling en gaan we naar Benirras naar de sunset op zondag (ook is er ruimte om een markt te bezoeken of in de avond weg te gaan).

 

Het enige dat je zelf nog hoeft te regelen is; 
Je vlucht naar Ibiza 
Persoonlijke (reis)verzekeringen. 
Eigen auto als je mobiel wilt zijn    

Kom zorgenvrij naar de villa! Nu met gratis airport pick up!


Tarieven

1095,- incl btw voor een drie persoons gedeelde kamer ensuite of bungalow

1195,- incl btw voor een twee persoons gedeelde kamer met badkamer ensuite

Het is mogelijk om in termijnen te betalen!


Voor vragen en aanmeldingen mail naar saskia@rishis.nl of bel 0630411883


Fraukje Jasmine

Psycholoog, Internationaal Yoga teacher, Mindfulness Instructeur, Healer, Life Coach & Biodynamisch ademtherapeut. Allen gericht op het inspireren en bekrachtigen van jouw leven. Fraukje maakt gebruik van een schat van waardevolle tools voor transformatie en empowerment. Fraukje heeft een eigen en unieke yogastijl ontwikkeld, met de nadruk op gewaarzijn van het NU en het activeren van de levensenergie in het lichaam. Ook helpt zij jou via haar befaamde Emotionele Integratie Therapie (EIT) om onverwerkte emoties en gedachten te integreren naar de ervaring van heelheid en liefde. Op een boeiende en levendige manier leert zij je om meer bewust aanwezig te zijn en je vanuit liefde te verbinden met jezelf. Met kracht, wijsheid en levendigheid inspireert zij anderen in hun zoektocht naar genezing, gezondheid en geluk. 


Katja Vermeulen

Sinds 2008 geeft yoga- en meditatieweken en weekenden in Nederland en Frankrijk, Ibiza en binnenkort ook Albanie. Ze herinnert mensen aan liefde, en houdt zich bezig met het bevorderen van stilte, intuïtie en creativiteit, zodat deelnemers een beter contact met zichzelf ervaren en een meer ontspannen levenshouding kunnen aannemen. In haar persoonlijke stijl focust zij zich op aandacht en verdieping, met mildheid en humor erin verweven. Katja combineert verschillende disciplines. Door haar achtergrond als Hatha yoga- en meditatiedocent, trainer, performancekunstenaar, familie- en organisatieopsteller is zij in staat om trainingstrajecten met verdieping te maken, of specifiek te kijken naar een bepaalde groep of individuele dynamieken die spelen binnen een bedrijf of particuliere setting.

Tijdens de retreats werken wij samen met wisselende gecertificeerde therapeuten, masseuses, muzikanten en guest teachers.


Wat anderen vonden van onze retreats;
 
Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat een week van Yoga Mindfulness op Ibiza zó veel kan doen! Ik voel me geestelijk 10 kilo lichter, ik voel me vrijer en gelukkiger. Zo aan jezelf te mogen werken op zo'n prachtige en inspirerende plek is echt een cadeautje! Dank jullie wel, voor jullie fantastische begeleiding, heerlijke yoga en inspirerende sessies. 
I. Houben


Thuis na een intensieve, indrukwekkende week in Ibiza. Fijne Yoga en meditatiesessies met Fraukje Jasmine, uitdagende soulsessies met Jamie, niet te vergeten het geweldig eten! Ook de locatie liet niets te wensen over. Ik kwam om weer dichter bij mijzelf te komen. Uit het hoofd, in het hart. De healing sessie van Fraukje Jasmine heeft bij mij voor een doorbraak gezorgd. Het groepsproces, de meditatie en de fantastische yoga deed de rest. Wat een prachtige mensen heb ik deze week leren kennen. Wat men zegt van Ibiza, de magie, mooie zonsondergangen, de fantastische natuur, allemaal waar. Ik kijk met veel dankbaarheid en een warm hart terug op de afgelopen week en hoop nog eens terug te mogen keren. 
Heel veel dank voor jullie oprechte liefde, aandacht en betrokkenheid.  C. van Gaalen

Ik heb een mooie en waardevolle week gehad. De yoga van Fraukje Jasmine was echt fantastisch. Verder vond ik de stiltedag heerlijk. En de ongedwongen sfeer van ‘Alles mag en niks moet’ geweldig. De koks hebben ons culinair verwend en waren ook heel gezellig om erbij te hebben. Had graag een iets strakker schema gehad. Dat is mijn tip. Wil iedereen bedanken die bij deze week aanwezig is geweest. Jullie zijn allemaal fantastische mensen.  Aaltje (58 jaar)

Dit was voor mij een hele bijzondere, mooie week. Het was erg fijn om een hele week in een groep te zijn en de groepsenergie te voelen. De stiltedag vond ik erg fijn en heb ik enorm gewaardeerd. De yoga van Fraukje Jasmine elke ochtend was geweldig en heel bijzonder. Het bezoek aan Es Vedra was absoluut de moeite waard. Ik voelde echt de kracht en energie. Ibiza is een heel bijzonder eiland waar ik zeker nog vaker ga komen!  Wilma (43 jaar)


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville