Kinder Yoga Docent Opleiding (opleiding is volgeboekt)

Docenten opleiding Kinder Yoga

De eerste officiële korte beroepsopleiding docent KinderYoga in Amsterdam!
Ontdek jezelf en al het moois wat je de wereld hebt te geven en geef het door aan kinderen. Deze part-time opleiding is een een officiele (korte) beroepsopleiding tot Docent Kinder Yoga.

  De kracht van deze opleiding is dat je zeer intensief met je eigen innerlijk kind aan de slag gaat. Verder leer je via yoga, ademoefeningen, mindfulness kinderen de balans in zichzelf te vinden. Zo geef je jezelf en je omgeving een groot cadeau hierdoor ontstaat er veel moois om door te geven in deze wereld de toekomst met meer balans en meer vrede.

Wat komt aan bod

 • Yogahoudingen voor kinderen van 4 tot 16 jaar
 • Ademoefeningen
 • Thema’s uit de natuur en dierenwereld
 • Warming-up oefeningen
 • Chakra oefeningen
 • Concentratie- en evenwichtsoefeningen 
 • Meditatieoefeningen / mindfulness
 • Mandala tekenen
 • Massage
 • De kracht van helende verhalen
 • Wat kun je doen met kristallen
 • Opbouw van een Yogales
 • Oefenen in lesgeven
 • Hoe zelf yogagroepen starten
 • Zelf een yogales maken en presenteren

Het met goed gevolg voltooien van de opleiding, een volledige kinderyoga les uitwerken en kunnen geven, waarbij de yogahoudingen op een correcte wijze worden uitgevoerd  geeft recht op een officieel certificaat ‘Docent Kinder Yoga‘.

Docentenopleiding Kinder Yoga is een parttime opleiding waarin je op een inspirerende en liefdevolle manier Yoga leert geven. Je leert het kind zichzelf te ontdekken en ontwikkelen. Je begeleidt kinderen op een positieve en liefdevolle manier naar een beter evenwicht tussen een gezond lichaam en een gezonde geest. De opleidingen van Dolfijnwellness staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).  Patty Jongmaets is aangesloten bij Samenwerkende Yogadocenten Nederland SYN

Patty Jongmaets van Dolfijn Wellness is yogadocent, hoofddocent van de kinderyogaopleiding, lichtwerker, healer en coach en voorheen docent op een Montessori-school.  Ze volgde diverse Yoga Opleidingen en diverse persoonlijk ontwikkelingscursussen (Mind and Body coaching bij Roy Martina, Spiritueel Human Yoga, Reiki 1 en 2. The Reconnection 1, 2 en 3, Kindercounseling BGL)

De kracht van gedachte is iets wat haar boeit. Ze leert de kinderen de kracht van gedachte en dat alles wat je aandacht geeft groeit. Vooral de tieners spreekt dit enorm aan. Dit geeft ze ook in de opleiding mee, zodoende gebeurd er ook veel met mensen die de opleiding doen.

Haar doel is mensen inspireren en motiveren met de opleiding docent kinderyoga zodat zoveel mogelijk kinderen met Yoga in aanraking kunnen worden gebracht. Tijdens de Kinder Yoga lessen en de Kinder Yoga docenten opleiding maakt ze een combinatie van de counseling en de Yoga.

Je kan kiezen om de Docenten Opleiding op donderdag (van 19.00 tot 22.00) of vrijdag (van 9.00 - 15.00) te volgen. De vrijdag zit VOL.


dinsdag  9.00 tot 15.00 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april,19 april, 26 april, 17 mei en 24 mei.

donderdag (19.00 tot 22.00):  24 maart, 31 maart, 7 april, 14 april, 21 april, 28 april, 19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli,  21 juli, 28 juli.

Tarief

Het tarief voor allle opleidingen is is 975 euro incl BTW (dit is inclusief een korting). Als je via Rishis boekt krijg je tevens een Kinder Yoga Boek cadeau

Ervaringen

Ik kan weer kind zijn en kan mij daardoor in mijn werk als kinderverpleegkundigge meer “speels” omgaan met de kinderen. De kaarten die je gebruikt en die ik trok vond ik wonderbaarlijk, de vlinder, de beer en nu ook weer “speelsheid”. Geweldig dat je op mijn pad bent gekomen. Anneke.

Dank je voor je inspirerende visie. I”ll take it all into my heart.ik geloof nu dat ik kinderyoga kan geven. Lydia

Dank je Patty, voor je begeleiding en inspiratie van: Yoga, kinderyoga, positief zijn, visualiseren, meditatie, vriendschap bouwen, kaartjes trekken. Het waren voor mij hele gezellige, warme en verbindende zaterdagen. Ik zal er met heel veel genot aan terug denken. Naast het worden van een “Yogajuf” heeft jouw les mij geholpen bij mijn keuze om te gaan inzetten voor balans brengen in andermans leven Lieve Patty ga zo door je bent een prachtmens! Berber Kooi

Een super leuke opleiding! Ik heb er veel aan gehad en met name het creatieve stuk maakt het los en luchtig. Tegelijkertijd geef je de kinderen hele mooie dingen mee. Doordat je het op deze manier doorzet, weet ik zeker dat ik door wil gaan met “yoga” om dit op een goede manier door te geven. Willy

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville