Kings & Queensparty met DJ Isis & Ton van der Kroon

Kings & Queens Party met DJ Isis & Ton van der Kroon

De voorverkoop online is gesloten kaarten aan de deur voor party (15 €) en/of full program (35 €)! 

  Koningsfeest! The Return of the King and the Queen. We krijgen een koning – én een koningin en het is Internationale Vrouwendag. Reden voor feest en bezinning op vrijdag 8 maart in de Vondelkerk met DJ Isis, DJ Jillis en schrijver Ton van der Kroon. 

18.00 Organic Food & Drinks by Peter Pan & Heavenly Lounge & Tibetan Bowls| 18.45 Tibetan Sound Journey (meditatie) Frank Mannens|19.15 lezing met Ton van der Kroon|21.00 Party met DJ Isis (21.00) en DJ Jillis met massages, tarot, readings, consults! 

Party 10 € en Full Program 30 € (meditatie, lezing, party). Food op eigen kosten. Aan de deur 5 euro meer.

Lezing de Terugkeer van de Koning - over liefde en leiderschap - start 19.15

Internationaal best seller auteur, trainer en medium Ton van der Kroon vertelt over zijn boek ‘De Terugkeer van de Koning, over liefde, lust en leiderschap’ Ton zal deze avond zijn visie presenteren op het aanstaand koningschap, en op de uitdagingen voor mannen – en vrouwen -. Wat betekent het dat er een man op de troon komt in deze tijd? Hoe verhouden koningschap, mannelijkheid, vrouwelijkheid en leiderschap zich in een tijd waarin waarden aan het verschuiven zijn? Wordt het niet tijd dat we allemaal ons koningschap op ons nemen?!

Ton zal deze avond ingaan op de veranderingen van deze tijd. Deze tijd lijkt een moment te zijn van transformatie, openbaring, creativiteit en magie. Veel mythen en verhalen gaan over deze transformatie en beschrijven het universele thema van de 'Terugkeer van de Koning'. Al deze koningsverhalen vertellen één ding: de terugkeer van leiderschap dat handelt vanuit het hart, niet vanuit het hoofd of de buik. Tijdens deze lezing zal hij door middel van channeling, meditatie, muziek en verhalen inzicht geven in de spirituele onderstroom van deze tijd . Je zal inspiratie en bezieling ervaren die je helpt om je eigen koningschap in het dagelijkse leven verder vorm te geven! ' Wat kan deze man vertellen, echt waanzinnig! Het is smullen: het hemelse wordt naar het menselijke gehaald, zeer toegankelijk en dichtbij.'

Meer over Ton van der Kroon

Schrijver en trainer Ton van der Kroon (een van de 'Wijze Mannen' ut het boek van Susan Smit) reisde de afgelopen tien jaar door het Midden-Oosten: van de tempels in Egypte naar de stadswijken in Syrië, van de rotsstad Petra in Jordanië naar de Gouden Rotskoepel in Jeruzalem. Hij werkte zes jaar als traumahulpverlener voor een kindertheater in de Gazastrook en zet jaarlijks een Healing Conference op in Jericho om westerlingen, Israeliers en Palestijnen bij elkaar te brengen. Van der Kroon vooral bekend met zijn boek: ‘De Terugkeer van de koning schreef diverse boeken waaronder Het Labyrint van de Tijd, De Zevende Poort; een inwijdingsweg voor deze tijd, De Mystieke Roos, en ‘Boek der Liefde, over Maria Magdalena’. Sinds 20 jaar geeft Ton trainingen & workshops in Nederland, België en sinds zes jaar in de Gazastrook.


Party met DJ Isis & DJ Jillis start 21.00

Na deze presentatie is het Party in de Vondelkerk met DJ Jillis (Bitterzoet, Tabac, Odeon, Hotel Arena, Roxy) & DJ Isis (Roxy, Mysteryland, All is One, Paradiso,techno, house, experimentele dance & world music). DJ Isis is een van de eerste vrouwelijke pioniers (koninginnen) wereldwijd op gebied van electronische dance en draait al vanaf '92 in de bekendste Nederlandse discotheken, waaronder de Roxy in Amsterdam. Anno 2013 draait DJ Isis overal ter wereld in de dance -scene, in Europa , Zuid-Amerika , het Midden-Oosten , Afrika en Azië . Daarnaast organiseert zij sinds 2003 evenementen onder de naam All is One , met naast de muzikale ook een holistische filosofie .

Kijkje in de keuken van de consultants

Magic Music coaching|Sylvia Dragt www.magictones.nl
Massage|Dirk Heslenfeld www.prama.nl
Reconnective Healing|Caspar Veeger www.reconnectivehealing.nl
Stoelmassage|Monica van Dam  www.petiteretreat.nl
Astrologie|Yvonne Weeber
Pranic Healing|Thabo Hollander www.pranichealing.nl
Egyptische astrologie|Karin Konijn
Tarot|Nicole Ross
Tarot|Roel van Bekkum

Data, prijzen etc

Locatie: Amsterdam, Vondelkerk , Vondelstraat 120
Tijd : 18.00 Organic Food, 18.45 Meditatie, 19.15 Lezing, 21.00 Party
Datum : 8 maart 2012
Prijs: € 10 Party, 30 Full Program (Lezing, Meditatie & Party, Food is op eigen kosten)

@door 15 Party en 35 full program)

Schrijf je in voor de Party of Full Program via de oranje knop inschrijven zodra je hebt betaald ontvang je een bevestiging per mail en dat is je ticket. Je naam staat dan ook op de gastenlijst bij aankomst

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville