Masterclass William Bloom - Psychisch, sensitief en spiritueel bewustzijn

Masterclass William Bloom psychisch & spiritueel bewustzijn

Wil je je persoonlijke spiritualiteit en sensitiviteit ontwikkelen? Ben je gevoelig voor energieën en sferen? Voel je gemakkelijk de gemoedsgesteldheid van anderen aan? Deze dag is bedoeld voor mensen die hun empathisch, sensitief vermogen verder willen ontwikkelen en die willen leren over psychische bescherming en het doel van hun ziel.

Tijdens deze masterclass worden de volgende belangrijke vraagstukken toegelicht en uitgediept: 

  • wat is het doel van de ziel met betrekking tot deze sensitiviteit?
  • hoe kun je je zekerder en meer beschermd voelen (in ruimtes, bij personen etc).
  • leer je esoterische anatomie beter te begrijpen.
  • benut je gave om positieve energie te creëren die anderen kan helpen.
  • over de verantwoordelijkheden en mogelijkheden om dienstbaar te zijn.
  • over kwetsbaarheden en gaven
  • hoe je geluk, engelen en sprits kunt ervaren
  • hoe erover te spreken
  • hoe er ten volle van te genieten 

Deze inspirerende, plezierige en praktische masterclass zal je strategieën en concepten verschaffen die je direct kunt inzetten. William Bloom helpt al meer dan dertig jaar mensen om spiritueel te ontwikkelen en tot beter begrip te komen. Zijn werk berust op diepgaande ervaring en op zijn inzichten in wat wijs en effectief is. Zijn boek ' Psychic Protection' (in  Nederlands: Bescherm jezelf ) is een internationale bestseller op dit gebied – inspirerend en al direct vanaf het begin praktisch. Bovendien word je een inspirerende blik geboden in Blooms drie belangrijke boeken: Bescherm  jezelfDe kracht van moderne spiritualiteit,  De andere wereld

Meer over William Bloom 


Willia Bloom is auteur van verschillende bestsellers en vooraanstaand spiritueel leraar opgeleid in de psychologie en meditatie. Hij traint mensen in moderne spiritualiteit en ontwikkelde de afgelopen vijfentwintig jaar een reeks workshops over dit onderwerp. Hij is oprichter van  The Open Mystery School  en  Spiritual Companions . Bloom zat meer dan dertig jaar in het bestuur van de  Findhorn Foundation  en is initiatiefnemer van  Alternatives , een programma van lezingen, trainingen en workshops in de St James Church in Londen. 

Bloom is  afgestudeerd in de psychologie aan de Universiteit van Londen en vertegenwoordiger in de Britse media voor moderne spiritualiteit. Hij was   in 1998 de eerste persoon die moderne spiritualiteit vertegenwoordigde bij het Congres van de Verenigde Naties in Oslo op het vlak van 'Religie en Geloof'.   Bloom heeft een diep respect voor alle spirituele paden en ziet de essentie van liefde, compassie en wijsheid in alle tradities. Caroline Myss beschreef William Bloom als een 'genius'. 

Data, prijzen etc.

Datum: zondag 28 april
Locatie: Vondelkerk, Vondelstraat 120 Amsterdam
Tijd: 10.00 -17.00 (ontvangst vanaf 9.30)
Prijs: 75 € online, 90 € aan de deur 
Happinez aanbieding: 85 € (+ boek ' De andere wereld' 12,95 dit boek ontvang je ter plekke)

Happinez lezers kunnen ook kiezen voor de early bird korting (75 €)
De prijs is inclusief btw en eenvoudige lunch en exclusief drankjes

voor bedrijven geldt een tarief van 150 € incl btw, je ontvangt dan een factuur. 

Schrijf je in voor deze Masterclass via de oranje knop inschrijven zodra je hebt betaald ontvang je een bevestiging per mail en dat is je ticket. Je naam staat dan ook op de gastenlijst bij aankomst

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville