Mindfulness en Wellness Retreat 15 tot 19 januari

Mindfulness & Wellness Retreat 15 - 19 januari 2018 We gaan deze mid-week voelen, ervaren waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden.

Mindfulness & Wellness Retreat 15 - 19 januari 2018

We gaan deze mid-week voelen, ervaren waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden. Ons uitgangspunt is verstilling, diepte ontspanning, acceptatie, loslaten, energieopbouw, inzicht en wijsheid. Door aanwezig te zijn in het moment verschuift onze aandacht naar 'zijn' in plaats van 'doen' en worden we bewust van onze automatische denk- en gedragspatronen (leven op de automatische piloot).

Opbouw sessies

De sessies bestaan concreet uit achtergrond en theorie en de werking van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscan, situatie gedachte gevoelens oefening, ademmeditatie, zitmeditatie, lichte yoga en qi gong oefeningen . Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (als je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van je mede deelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we oefeningen uitbreiden met wat persoonlijk ontwikkelingswerk.  Ook in deze groepsessies kunnen in korte tijd al transformaties ontstaan. Openheid, inspiratie, vertrouwen, verbinding, balans zijn belangrijke pijlers voor mijn sessies.

Resultaat

  • je leert omgaan met tegenslagen 
  • vermindert kans op ziekte 
  • vergroot zelfkennis en verbinding
  • je leert makkelijker ontspannen
  • je krijgt meer energie en enthousiasme
  • verbetert het gevoel van eigenwaarde 
  • verbetert vermogen om effectiever gaan met korte en lange termijn stressvolle situaties 

 

Retreatcentrum de Schouw

Ruimte en rust biedt retreatcentrum de Schouw op een beschut landgoed. Er zijn mooie workshopruimtes en een sfeervolle woon en eetkamer en stilteruimtes. Het centrum heeft sauna's, warmwaterbad, zonnebank en massagekamers.  De prachtige tuin rondom het gebouw heeft een zonnig terras en een buitenzwembad. Het eten is vegetarisch, biologisch en lekker en wordt verzorgd door Joricious Delicious. De omgeving nodigt uit tot strand - en duinwandelingen

Facts

Verblijf logies met volpension
Vegetarische keuken
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons
Programma: 5 lessen en open workshops Wellness: sauna's, warmwaterbaden
Vrije tijd: wandelen, wellness, relaxen
Optioneel: massage & coaching
Tarieven (vanaf 490,-)

Aanmelden

zie de site van Fit body mind . Meer informatie of aanmelden? Bel mij 06-30411883 of mail saskia@rishis.nl

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville