Mindfulness Retreat Zeeland

Mindfulness Retreat

Ontspannen en tot jezelf komen op een mooie plek niet al te ver weg? Mindfulness, Yoga & Wellness. Dit retreat is onderdeel van Fit Body Mind, een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de andere docenten. Er is voldoende tijd voor genieten van natuur, wandelen, relaxen, sauna, warmwaterbad, massage en ontmoeten. Het is tijd voor jou.


De mindfulness sessies zijn gericht op inspiratie, groei & manifestatie, ontspanning en natuurlijk met aandacht in het hier en nu zijn. Mindfulness betekent: bewust zijn van de ervaring op dit moment, Zo leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker je ‘mind’ wordt rustiger.  Na de sessies voel je meer rust en ruimte ook kunnen er emoties of gevoelens omhoog komen die je tijdens deze retreat ook leert integreren.

  Mindfulness betekent simpelweg bewust zijn van de ervaring op dit moment, Zo leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker je ‘mind’ wordt rustiger.

 

Mindfulness beoefenen geeft ‘joy’ en energie. Mensen hebben in het algemeen de neiging om zich zorgen te maken. Als we bewust met aandacht aanwezig zijn in het moment (in plaats op de automatische piloot) verminderen we stress, verhogen we onze creativiteit, verbeteren we onze slaap, vergroten we de verbinding met onszelf en anderen en vergroten we onze zelfinzicht en manifestaties.


    

Workshops


De workshops bestaan concreet uit achtergrond en theorie van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscan, situatie-gedachte-gevoel oefeningen, adem-meditiatie, zitmeditatie, beweging, yoga en qi gong oefeningen, Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (indien je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van de mededeelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep kunnen we oefeningen uitbreiden met wat meer persoonlijk ontwikkelingswerk. 

Ook in deze groepsessies kunnen er in korte tijd al transformaties ontstaan. Openheid, inspiratie, balans en verbinding zijn belangrijke pijlers.Bio/achtergrond Saskia Beugel


Tijdens een reis door India 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik verbleef een half jaar in een ashram (een soort klooster) aan de rivier de Ganges en volgde daarna diverse (internationale) opleidingen. Naast gecertificeerd mindfulness-trainer (MBSR/MBCT) ben ik gecertificeerd yogadocent, lichaamsgericht therapeut i.o en ondernemer (eigenaar van Rishis en mede-eigenaar van de coach-site It's Just Therapy). Ik blijf steeds up to date en verdiep me dagelijks in yoga - en meditatie technieken, coaching en bewustzijnswerk. 

 

In mijn training en coaching combineer ik kracht en sensitiviteit en een sterke intuitie. Ik bied met de nodige humor snel vertrouwen, veiligheid en kan liefdevol ‘aantippen’ wat gezien mag worden, Ik vind het vooral heel inspirerend om te zien als mensen geraakt worden in de sessies die ik geef en daardoor stappen nemen in het leven. Stappen naar zich meer verbonden voelen met zichzelf en hun omgeving en meer kracht, meer rust en minder stress ervaren!


Inschrijven op de site van Fit Body Mind

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville