Mindfulness & Yoga Retreat Frankrijk

Wil je  meer  in  je kracht  staan?  Wil  je  jezelf  ontwikkelen en/of  tot rust komen?  Wil je weer inspiratie voelen of nieuwe tools leren om gelukkiger te zijn en beter voor jezelf te zorgen? Of misschien vind je het gewoon fijn om een ontspannen en gezonde vakantie week te hebben?  Dan is deze week voor jou! Het is het beste cadeau dat je aan jezelf kunt geven!

Op deze prachtige locatie is het een week leven als God in Frankrijk in de Franse nazomer. Je kunt mooie wandelingen maken, tennissen, zwemmen in het meer, genieten van massages, zonnebaden op de weide of lekker onderuit op het terras met een boek.

Elke dag begint met een yoga of meditatie les, die voor iedereen toegankelijk is. De mindfulness workshop is in de morgen (of middag) en de rest van de dag is vrij.

De mindfulness sessies zijn gericht op inspiratie, persoonlijke groei ontspanning en met aandacht in het hier en nu zijn. Na de sessies voel je meer rust en ruimte. Mindfulness beoefenen geeft ‘joy’ en energie. Als we bewust met aandacht aanwezig zijn in het moment (in plaats op de automatische piloot) verminderen we stress, verhogen we onze creativiteit, verbeteren we onze slaap, vergroten we de verbinding met onszelf en anderen.

De workshops duren ca. 2 uur en bestaan concreet uit achtergrond en theorie van mindfulness en vooral veel oefeningen: bodyscans, yoga nidra, situatie-gedachte-gevoel oefeningen, meditaties op muziek, adem-meditiatie, zit meditatie, loop meditaties, hartmeditaties, dans, beweging, yoga en qi gong oefeningen. Er zal ook ruimte zijn om eventuele ervaringen (indien je dat wilt) te delen voor je eigen groei en die van de mede deelnemers. Afhankelijk van de samenstelling en wensen van de groep zullen we uitbreiden naar meer persoonlijk ontwikkelingswerk en diverse interactieve ‘verbindings’ oefeningen. 

Bio Saskia Beugel

Tijdens een reis door India 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met yoga en meditatie. Ik verbleef een half jaar in een ashram (een soort klooster) aan de rivier de Ganges en volgde daarna diverse (internationale) opleidingen. Naast gecertificeerd mindfulness-trainer (MBSR/MBCT) ben ik gecertificeerd yogadocent, therapeut en ondernemer (eigenaar van Rishis en mede-eigenaar van de coach-site It's Just Therapy). Ik blijf steeds up to date en verdiep me dagelijks in yoga - en meditatie technieken, coaching en bewustzijnswerk. 

In mijn training en coaching combineer ik kracht en sensitiviteit en een sterke intuitie. Ik bied met de nodige humor snel vertrouwen, veiligheid en kan liefdevol ‘aantippen’ wat gezien mag worden, Ik vind het vooral heel inspirerend om te zien als mensen geraakt worden in de sessies die ik geef en daardoor stappen nemen in het leven. Stappen naar zich meer verbonden voelen met zichzelf en hun omgeving en meer kracht, meer rust en minder stress ervaren!

https://www.myownretreat.com/saskia-beugel

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville