Mysteries ontrafelt Frontier Symposium

Mysteries ontrafelt tijdens Frontier Symposium in het Krasnapolsky

Op zaterdag 27 oktober 2012 vindt het negende Frontier Symposium plaats in het Krasnapolsky hotel in Amsterdam. In navolging van eerdere succesvolle edities biedt de stichting Frontier World een podium aan mensen die baanbrekend werk hebben verricht op het gebied van grensverleggende wetenschappen. Van 10.00 tot 19.00 uur zullen in verschillende zalen van het Krasnapolsky lezingen gehouden worden over mysterieuze onderwerpen, ongrijpbare fenomenen, verdwenen beschavingen, verborgen machtsstructuren en natuurlijke geneeswijzen.

De stichting Frontier World is in 1995 opgericht en stelt zich tot doel informatie te verzamelen over grensverleggende wetenschappen en die te verspreiden. Inmiddels is Frontier World uitgegroeid tot een Nederlands- en Engelstalige uitgeverij en boekenwinkel en superfood/gezondheidsartikelen verkoper aan de Leliegracht. Ook geeft Frontier World 6 keer per jaar een magazine uit. Het laatste Frontier Symposium werd in 2009 gehouden.

Naast een grote diversiteit aan lezingen zijn er stands met boeken en gezondheidsartikelen. Voor een ‘geestverruimende’ ervaring presenteert Frontier de Spiegel van Kozyrev . Ook wordt die dag de Frontier Award uitgereikt.

Het symposium is voor iedereen toegankelijk en hoopt antwoord te geven op vragen zoals: Wat bedoelen de Maya’s nu echt met hun voorspellingen? En: welke veranderingen staan ons nu concreet te wachten? En hoe zit het nu eigenlijk met de graancirkels en UFO’s?

Frontier Symposium

Krasnapolsky Hotel  Dam 9  1012 JS Amsterdam

Kaartverkoop: www.frontierworld.nl

Tel: 020-33099151

Kaarten: Voorverkoop: 90 Euro,  Zaalverkoop: 100 Euro

 

 

 

 

 

 

 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville