New Years Party Chocolate Club

Chocolate Club | Conscious Clubbing. Het bestaat echt. Een nacht goed feesten en de volgende ochtend zonder kater wakker worden. Voor Chocolate Club een beproefd recept. En dit jaar voor het eerst óók op die ene dag per jaar dat iedereen drinkt en toast en goede voornemens uitspreekt. Oud-op-Nieuw met 0% alcohol en 100% spirit.

Boek op   https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/Q8WM59FW/language/en

Chocolate Club’s eerste Oud-op-Nieuw editie belooft legendarisch te worden. Live artiesten, 3 DJ’s, speciale Raw Chocolate traktaties en als klap op de vuurpijl de kans om je dansmoves af te wisselen met een relaxrondje in sauna en hottubs! De industriële locatie Dansmakers in Amsterdam Noord biedt Chocolate Club de gelegenheid hun experimentele concept verder uit te breiden en een unieke uitgaansbeleving neer te zetten.

Goodbye 2013 - Chill out NightSpa -
- Potluck bring your own dinner and share
- Night Spa, sauna, hot tub, healing area 
- Sing and song writers
- Sacred dance to open the night

Welcome 2014 - Club Night -
- Dj's, energizing Elixirs 
- Exclusive lounge on board of 't wapen fan fryslan
- Night Spa, sauna, hot tub, healing area
- Lola Hoop, kite, stilts, fire and Hoops
- Extreme visuals 

  • We will provide bags to store clothes and a comfortable dressing area. Please bring a bathing suite, dressing gown (Badjas) and towels for you comfort
  • Club Night and the NightSpa are separated area's

Alcohol-, rook- en drugsvrij.  Waar Chocolate Club 7 jaar geleden begon als een underground feestje voor ‘rawfoodies’ en insiders is het in 2013 dé maandelijkse uitgaansavond voor een groeiende groep ‘conscious clubbers’ – mensen van alle leeftijden die er een gezonde, bewuste levensstijl op na houden én weten wat feesten is. Inmiddels heeft Chocolate Club 2 locaties (Tobacco Theater en Dansmakers) die afwisselend de thuisbasis vormen voor Amsterdams’ enige alcohol-, rook- en drugsvrij dansfeest.

Saunaatje tussendoor.   Ons publiek gaat helemaal uit zijn dak zonder drank en drugs. Chocolate Club gaat voor ‘natural high’ en geeft daarmee een nieuwe dimensie aan de Amsterdamse uitgaanswereld”, aldus Jens van den Akker, manager en eigenaar van het concept. “Wij schenken Raw Chocolate elixers en energie drankjes zonder chemische toevoegingen. We verspreiden natuurlijke geuren en extra zuurstof in de ruimte. Het grootste deel van de bezoekers danst de hele avond op muziek van onze DJ’s, maar wie wil kan ervoor kiezen een workshop te volgen, te chillen bij live muziek, een professionele massage te ontvangen of zelfs een saunaatje tussendoor te doen. Mensen komen terug omdat de avond zelf een feestje is en de volgende ochtend de kater uitblijft. De sfeer is altijd positief en de contacten die gelegd worden zijn diepgaander en vaker van blijvende aard.”

  • Locatie:  Amsterdam, Dansmakers, Gedempt Hamerkanaal Amsterdam Noord      
  • Tijd: 18.00 - 07.00
  • Datum: 31 december 2013 
  • Prijs  : 25 € voorverkoop, 30 € @door
18:00 | 00:00 - Goodbye 2013 Chill out Night Spa
00:00 | 07:00 - Welcome 2014 Club night

Koop je ticket op  https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/Q8WM59FW/language/en

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville