Nirinjan Kaur in Concert

Op 10 september heerlijk ontspannen in de magische setting van de Vondelkerk in Amsterdam!  De Canadese yoga-zangeres Nirinjan Kaur doet in het kader van haar Europese tournee op 10 september Amsterdam aan. Nirinjan Kaur is één van de bekendste zangeressen in het kundalini-yoga circuit. Haar unieke stemgeluid zal je hart openen en je creativiteit laten stromen… Dit wordt een avond waar je bij moet zijn.  We hebben de allerbeste hightech geluidsapparatuur gehuurd om haar goddelijke klanken op je te laten neerdalen. Neem eventueel je eigen matje en/of kussen mee als je niet op een stoel wilt zitten! Plus Ariëlla Raw Food verkrijgbaar.

Nirinjan Kaur

Nirinjan Kaur komt uit een Sikh familie van Kundalini yogis en werd al op 13 jarige leeftijd een Kundalini yoga lerares. Haar liefde voor ‘sacred chanting’ kwam al snel bovendrijven. Sindsdien gaf ze vele Kundalini yoga workshops en concerten, en zong met diverse gerespecteerde artiesten en leraren over de hele wereld. Zij is in staat om met haar stem daadwerkelijk te “healen”. Door haar uitgebreide kennis en ervaring met Kundalini yoga in combinatie met haar unieke stem zorgt zij voor een krachtige ervaring. Haar muzikale training in India kenmerkt haar stem, en weten Oosterse en Westerse invloeden in haar muziek samen te smelten tot een dynamische en prachtige subtiele ervaring.

Data, tickets etc

Locatie: Vondelkerk Amsterdam Vondelstraat 120
Tijd: 19.30 - 21.30 (deuren open 19.00)       
Tickets: €27,50 op http://www.easyticket.nl/main.php?p=event&s=details&EventID=7990   of aan de deur vanaf 19.00 uur voor €35,-

Zie ook https://www.facebook.com/events/494053027406653/?ref_dashboard_filter=hosting

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville