PassieTest Workshop

De PassieTest workshop is een manier om snel helder te krijgen wat jouw passies zijn en wat je nu écht belangrijk vindt in het leven. Een praktische 7 stappen-techniek geeft je binnen drie uur inzicht in wat je wilt. Om daarna volgens een concrete handleiding aan de slag te gaan en jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven.

De PassieTest workshop is voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn leven. Ga je elke dag met tegenzin naar je werk? Heb je het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde dingen aanloopt? Dat je meer uit het leven wilt halen, optimaal wilt genieten en je hart wilt volgen? Maar weet je niet hoe? Dan is deze workshop iets voor jou. Want om jouw ideale leven te kunnen realiseren moet je eerst precies weten wat je wilt.  In 7 stappen leer je dat jouw ideale leven binnen handbereik ligt:

 • (her)ontdek jouw passies, zodat je weer op het juiste spoor komt en een duidelijk doel voor ogen hebt.
 • j e krijgt inzicht in jezelf. Over waar je nu staat, hoe je daar gekomen bent en wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten.
 • d e 7-stappen techniek laat je zien wat je nu écht wilt in het leven.
 • je  leert keuzes maken en selectiever met je aandacht, energie en tijd omgaan.
 • j e komt er achter hoe jouw ideale leven eruitziet.
 • j e leert de juiste beslissingen nemen om jouw ideale leven ook daadwerkelijk te leven en ontvangt de sleutel voor een passievol leven.

Wat je in de workshop leert kun je toepassen op gezondheid, relaties, financien en werk

Jan van der Meulen   heeft j arenlang nationaal en internationaal als Service Manager en Project Manager gewerkt in technische functies. Acht jaar geleden de overstap gemaakt om dingen te gaan doen die ik écht leuk vind. En dat werd anderen helpen hun passies te vinden én te leven. Jan is 

 • gecertificeerd PassieTest facilitator, Janet Bray Attwood & Chris Attwood
 • gecertificeerd PassieTest voor Busniness facilitator, Janet Bray Attwood & Chris Attwood
 • Train the Trainer, Blair Singer (T Harv Eker)
 • Sales & Marketing Strategies, Blair Singer
 • Little Voice Mastery, Blair Singer

 

In zijn zoektocht volgde hij programma’s van de beste coaches ter wereld. Inmiddels is hij als erkend facilitator al weer ruim drie jaar bezig met de 7-stappen techniek. De kennis en techniek die zijn leven aanzienlijk hebben veranderd wil hij nu met zo veel mogelijk anderen delen. Zodat ook jij zelf het heft in handen kunt nemen voor het leven dat jij écht wilt leiden.

Jan weet precies wat hij wil en bewandelt alle wegen om daar te komen. Hierdoor leert hij dagelijks, geniet hij intens van zijn ervaringen en ontmoet hij boeiende mensen. 

 

PassieTest workshop

Locatie 1: Kruisweg 59, 2011 LB Haarlem, 22 mei 2012, 19:00 – 22:00
Locatie 2: Condensatorweg 54, 1014 AX Amsterdam, 2 juni 2012, 13:30 – 16:30
Prijs: € 50 

Schrijf je in en mail dan naar info@rishis.nl op welke datum en locatie je wenst deel te nemen

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville