Rebirthing Breathwork, Intuitieve ademhaling

Op 27, 29 en 30 maart geeft Bassam Younes zijn unieke Rebirthing Breathwork Workshops in Amsterdam. Rebirthing, ook wel bekend als ‘Intuïtieve Ademhaling’, brengt levensvreugde en transformeert negatieve gedachten en denkpatronen.

Bassam Younes is van Libanese afkomst met ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van klanten bij hun zelfontplooiing. De combinatie van astrologie, meditatie en Rebirthing staan garant voor een onvergetelijke en unieke ervaring. Naast zijn bloeiende praktijk in Australië toert hij regelmatig in het buitenland waardoor zijn workshops en individuele coaching sessies bereikbaar worden voor een groter publiek. 

Donderdag 27 maart | Introductie Workshop Rebirthing Breathwork & Meditation 19:00 – 22:00

De Introductie Workshop is een inleiding naar de Weekend Rebirthing Workshops op zaterdag 29 maart en zondag 30 maart. Laat je inspireren door Bassam Younes en ontdek hoe je direct voordeel behaald uit een goede ademhalingstechniek. Leer wat Rebirthing inhoudt en hoe je je adem kunt gebruiken als krachtig hulpmiddel om tot rust te komen. Aan het eind van de workshop weet je hoe je ademhaling gebruikt om te bloeien en niet alleen om te overleven. 

Datum : Donderdag 27 maart 2014 begin 19:00 - 22:00 
Kosten : 25,- Dit bedrag wordt afgetrokken van de totaalsom bij deelname aan een van de weekend workshops.
Tickets : https://rebirthing.eventbrite.nl

Zaterdag 29 maart & Zondag 30 maart | Weekend Rebirthing & Meditation Workshops 11:00 – 17:00 

De workshop begint met een persoonlijke astrologische inleiding door Bassam Younes voor alle deelnemers , gevolgd door een introductie over Rebirthing en een groepsmeditatie. Tussen 13:00 en 14:00 is er een  lunch pauze. U kunt uw eigen lunch meenemen of lunchen in  het restaurant van De Roos.  Tijdens deze workshop

 • ervaar je je rebirth (wedergeboorte)
 • worden mogelijke ademhaling blokkades behandeld,
 • leer je weer ‘energie’ te ademen zoals je dat deed als kind,
 • hef je energie blokkades op die je belemmeren bij je vooruitgang,
 • wis je de hindernissen die je persoonlijke ontplooiing belemmeren,
 • transformeer je negatieve emoties en denkpatronen en verbeter je de kwaliteit van je denken .
 • leer je dat in stilte genezing en inzichten ontstaan.
 • ontwikkel je bewustzijn als platform voor persoonlijke ontplooiing
 • wek je je  innerlijke meester
 • krijg je inzicht in hoe je balans in je leven kunt creëren
 • krijg je hulp en handvatten bij het opzetten van een succesvolle meditatie in het dagelijks leven
Data : zaterdag 29 maart 11:00-17:00, Zondag 30 maart 11:00-17:00
Kosten : 50 € per workshopda (workshops zijn los te doen of gezamenlijk voor beste resultaat. Je krijgt 25,- korting als je hebt deelgenomen aan de Introductie Workshop op donderdag 27 maart. In dit geval, vraag voor het bestellen van kaarten naar de kortingscode bij lot@lotsofinspiration.com  

Tickets: https://rebirthing.eventbrite.nl  

Wat is Rebirthing Breathwork?

Voor de meeste mensen staat Rebirthing voor het begin van hun spirituele reis. De combinatie van Meditatie & Rebirthing kan spontane genezing, gevoelens van vreugde, geluk en vrijheid veroorzaken. Veel mensen hebben onbewust last van ademhalingsblokkades. Ze ademen om te overleven en niet om levenslust op te wekken. Oppervlakkige ademhaling, een starre lichaamshouding en langdurige stress zijn daarnaast vaak een teken van een verdrongen jeugdtrauma.

Rebirthing als ademhalingstechniek heft blokkades op en brengt je in contact met je kernkracht. Door het herontdekken van je kernkracht ervaar je je ‘spontane ontwaking’. Een spontane ontwaking  geeft inzicht geeft in je ware aard en geeft antwoord op vragen als  ‘wie ben ik’, waarom ben ik hier en hoe kan ik volledig mezelf zijn?

Meer over Bassam Younes

Bassam werd geboren in een gezin van tien kinderen en groeide op in Libanon tijdens de burgeroorlog in de jaren ‘70. Als tiener worstelde hij met vraagstukken van identiteit en verbondenheid en zocht antwoorden in Oosterse en Westerse filosofieën. Na jaren als model gewerkt te hebben zocht hij verdieping buiten de oppervlakkige wereld van glamour en uiterlijke schijn. Hij wendde zich tot dagelijkse meditatie en begon les te geven in 2004. Hij vond begeleiding in de leer van Gurdjieff 's 4 Way, Vipassana meditatie, Ramana, Shivapuri Baba en anderen. Hij ontdekte Rebirthing en ging naar India om te studeren met Leonard Orr, de grondlegger van Rebirthing.

De adem is mijn leraar. Het is een van de 4 architecten van universele schepping. Het zal de de geheime doorgangen naar vreugde, doel en betekenis onthullen voor de bereidwillige - Bassam Younes

Meer info of vragen mail naar lot@lotsofinspiration. Facebook: www.fb.com/lotsofinspiration  

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville