Retraite: beleef familieopstellingen op een prachtige plek

Leef jij je leven aan de hand van je symptoom?  Begrijp je waarom je een symptoom hebt en of dat mogelijk uit een familieband komt? Als je het begrijpt kun je er wat aan doen om een eerste stap te maken. Om te helen en er anders mee om te gaan.

Het opstellen van jou en je symptoom vertelt veel over hoe jij je verhoudt tot je symptoom. Leun je op het symptoom of plakt het symptoom op jou? Als mogelijk je vader en moeder en broers/zussen worden opgesteld kun je zien hoe je symptoom op hen reageert. Dat vertelt of het symptoom meer gebonden is aan de lijn van je moeder of je vader. Soms zijn er familiedynamieken die, als ze eenmaal zijn bloot gelegd, helderheid kunnen geven in de eerste stap naar de oplossing. Soms kunnen we tijdens de familieopstelling deze stap al zetten. Bijvoorbeeld een buitengesloten familielid weer in ere herstellen, of de dynamiek rond daderschap en slachtofferschap verlichten. De heling vindt plaats op het diepe niveau van ons bewustzijn waar de verstrikkingen liggen.  Met elk symptoom, diagnose of ziekte kan worden gewerkt: astma, spastische darm, depressie, ADHD, kanker ed.

Retraite 

De retraite beleef familieopstellingen op een prachtige plek is van 14 maart tot en met 18 maart. Stel je eigen pakket samen. Deze retraite is voor elk budget mogelijk. Overnachten in een boomhut, Finse kot of eigen appartement het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met heerlijke gezonde biologische maaltijden, gebruik van sauna, familieopstelling, intuïtieve massage of craniosacraal-behandeling, rust, tandavameditatiedans en zenwalk.

Data

Ontvangst 14 maart 14.00 uur t/m  18 maart 14.00 uur

Programma

Deze week geeft naast de familieopstellingen alle tijd voor rust. Wandelen in het nabij gelegen bos, genieten van de saunafaciliteiten, een massage door Kim Lakke of craniosacraal-behandeling door Eef van Leeuwen. Bij het begin is een coachgesprek en ook bij de afsluiting is er een afrondingsgesprek. Kim gaat in de ochtend na het ontbijt op woensdag zenwalken en in de avond is er tandava-meditatie dans, dit is optioneel. Je kunt ook de tijd nemen om de stilte in te gaan of aan je boek te werken bijvoorbeeld.

 

Wie zijn wij?

Kim Lakke is familieopsteller, massagetherapeut en Psychosociaal Therapeut in Utrecht en heeft als specialisatie complexe rouw. Individueel geeft zij counseling en relatietherapie in haar praktijkruimte in Naarden. De opstellingen hebben een mix van de leer bij Phoenixopleidingen, Franz Ruppert Psychotraumatherapie, Bert Hellinger Instituut ziekte en symptoomopstellingen van Stephan Hausner, geïnspireerd door Annemaria Bosmans van de Gulden Snede.

De technieken waar Kim in is afgestudeerd zijn:
TA (Transactionele Analyse), NLP (Neuro Linquistisch Programmeren), Systemisch werken (Familieopstellingen), Emotioneel lichaamswerk, Geweldloze Communicatie, Voice Dialoque, Tantra, Innerlijk kindwerk, Inquiry, Diamond en Essentiewerk van Almaas, Psychotraumawerk volgens Franz Ruppert en Verlies in Beeld van Riet Fiddelaers-Jaspers (rouwverwerken met duplomateriaal). Reiki, AccesBars en intuïtieve rebalancing massage. 
Kim Lakke is professioneel Spreker op Congressen, organiseert regelmatig workshops en familieopstellingavonden. Klik hier voor meer informatie over de agenda. 

Eef van Leeuwen eigenaar Historisch Landgoed Erve Veldink.  Ruim 30 jaar, mijn halve leven zo'n beetje, heb ik een belangrijk deel van mijn leven gewijd aan het ontwikkelen van de mogelijkheden van deze plek tot een centrum voor inspiratie en bewustwording.

Eef is craneo sacraal therapeut en opgeleid in Sjamanistische trainingen, Reiki, Polariteitstherapie en -massage, Awakening your Light Body en vervolgen, Cranio Sacraal therapie en allerlei nascholingsmodules, met name veel hersenwerk, cranio-sacral biodynamics, familie-opstellingen, (Spirituele) astrologie, Pansori Living Sound (het ontwikkelen van de helende kracht van klank en stem), trainingen met Marc Blausten, gebaseerd op Barbara Brennans School of Light, m.g.v. sjamanistische 'medicine' als ayahuasca  

Tarieven

  • Basis versie: € 210 , inclusief overnachtingen, 3 maaltijden
  • Premium Pakket: € 495, inclusief overnachtingen, 3 maaltijden, massage/craniosacraal-behandeling
  • Premium All in €627,50 inclusief overnachtingen, alle maaltijden, gebruik sauna, massage/cranio-sacraalbehandling*

 

Cranio-behandelingen kunnen vergoed worden uit de aanvullende verzekering, klikhier voor meer informatie.

Wij zijn behoorlijk flexibel en bereid tot maatwerk, dus heb je een vraag of het nog wat anders kan, bel of mail naar Eef 0545-261448, eef@erveveldink.nl.

Over de plek

Voor elk budget is er een helende midweek op Erve Veldink, een boerderij met een geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw. De huidige gebouwen zijn 120 jaar oud en vallen onder monumentenzorg. Ze staan aan de rand van het dorp Haarlo (bij Borculo) midden in het typische Achterhoekse coulisselandschap, met haar besloten karakter en schitterende doorkijkjes, waar stukken bos, weiland, akkers en beken elkaar afwisselen. Prachtig voor wandelingen, fietstochten en sterren kijken. Zwemmen kan ook in een mooi meertje vlakbij. En sinds kort kunnen onze gasten genieten van een sauna op het terrein.


Aanmelden:

Bij aanmelden voor de workshopdag inclusief overnachtingen op Erve Veldink graag mailen of bellen 0545-261448 met Eef, eef@erveveldink.nl
Je ontvangt een mail met aanmeldingsformulier en informatie over mogelijkheden tot betaling.
 alt

 

alt

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville