Rishis Business & Bewustwording (Dr. Els Kikke)

Teruggaan naar de bron: workshop op basis van lichaamswerk


Teruggaan naar de bron: over hoe je strategische levenshouding je mentaal, emotioneel en fysiek bepaalt- Workshop op basis van lichaamswerk & rebirthing

We zijn van nature authentiek. Dat wil zeggen dat onze van oorsprong natuurlijke levenshouding onbevangen, spontaan en zuiver is. Nieuwsgierig en open als een kind geven we ons daarbij over aan de levensstroom, die haar eigen bedding vindt en volgt.  Dat gaat goed zolang we ons veilig voelen.
Als dat niet het geval is verandert onze authenticiteit in een strategische levenshouding waarmee we ons indekken tegen onveiligheid.
        
Er ontstaan gedragspatronen die zich weerspiegelen in ons leven, in ons werk en in ons lichaam.. Hoe kunnen we de bron weer blootleggen?
 
Els Kikke nodigt U uit uw strategische levenshouding onder de loup te nemen.
In kaart te brengen hoe deze levenshouding U mentaal, emotioneel en fysiek bepaalt.
Zij reikt aan de hand van een ervaringsgerichte benadering handvaten aan om weer thuis te komen in de bron en hem weer vrij te laten stromen.


Dr. Els Kikke

Els is pyschologe  (promoveerde op een onderwerp in de transpersoonlijke psychologie) en werkt als coach en trainer in binnen- en buitenland en is moeder van Esther en Jeroen, grootmoeder van Filip. Zij combineert de Westerse psychologie met Oosters en spiritueel gedachtengoed (o.a Almaas, Grof, Hellinger, Jung, Pierrakos, Reich, Toro en Wilber). Els Kikke is auteur van de volgende boeken:

• Loskomen, teruggaan naar wie wij in wezen zijn,
• In beweging komen vanuit oerkracht, zijn in essentie,
• De androgyne mens, innerlijk huwelijk van liefde en kracht,

Zij schreef artikelen in diverse tijdschriften in binnen- en buitenland, promoveerde op het onderwerp: Kerncontact. Zij werkt als coach en trainer in binnen- en buitenland, na een aantal jaren in het middelbaar en hoger onderwijs werkzaam te zijn geweest.

 

Programma

De workshop is op woensdag 17 juni bij Huize Frankendael op de Middenweg Amsterdam. De ontvangst is vanaf 17.00 en vanaf 17.30 start het programma (inclusief diner en borrel) tot 22.00. Het tarief bedraagt 295 euro inclusief BTW. LET OP! Vind je het interessant maar is tarief te hoog voor je (startende ondernemer of niet declarabel) neem dan contact op met Alexandra Roessingh 06 43063863 of mail aroessingh@hotmail.com

Meer informatie Els Kikke

http://www.happinez.nl/inspire/meer-boeken/androgyne-mens/


 

 

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville