Rishis Business & Bewustwording (Roos Litjens)

Human Design Systeem & jouw leiderschapsrol

The Human Design System - Where Science and Spirituality Meet

Ontvangst 17.00
Start programma 17.30
Workshop 18.00-19.30
Diner 19.30-20.30
Afronding Workshop 20.30-21.00
Borrel 21.00 -22.00

Op dinsdag 9 december geeft Roos Litjens in deze de workshop inzicht in je persoonlijke leiderschap aan de hand van het Human Design Systeem. Het Human Design systeem geeft een handleiding van jezelf en combineert een aantal wetenschappelijke en esoterische stromingen: Genetica, Biochemie, Astronomie, Astrologie, I Tjing & Kabbala . Het systeem gaat zeer diep en is tegelijkertijd gebaseerd op een simpel concept: je bent op een bepaalde manier geprogrammeerd en dat bepaalt je talenten, je valkuilen, je interactie met anderen in je ondernemerschap & leiderschap. Het Human Design Systeem geeft dus een unieke blauwdruk van jezelf die je kan toepassen in je rol als leider of ondernemer.

Na een korte toelichting over het Human Design Systeem en het ontstaan hiervan zal Roos aan de hand van de Designs Barack Obama, John McCain, Hillary Clinton en George Bush jouw persoonlijke blauwdruk toelichten waarbij je inzicht krijgt in:

• welke plek je in hoort te nemen in je organisatie of team volgens jouw design
• jouw meest efficiënte manier van handelen.
• tips voor meer impact op je omgeving met minder energie
• hoe je weerstand van je omgeving kunt reduceren
• wat jouw authentieke rol is in communicatie; de rol die jouw ziel heeft gekozen


Het is belangrijk om bij keuze voor deze workshop een beknopte persoonlijke blauwdruk van te voren aan te vragen. Klik dan hier gelieve deze uit te printen en mee te nemen naar de workshop.


Voor informatie over de 7 delige reeks met Wessel Ganzevoort, Thieu Besselink, Johanna van der Schaft, Els Kikke, Miek Pot, Jan Vaessen klik hier

Drs. Roos Litjens

Roos Litjens is als geologe afgestudeerd in Leiden met als specialisatie edelsteenkunde en heeft daarin jarenlang als expert mensen geadviseerd en opgeleid. Gaandeweg verschoof haar belangstelling voor alle facetten van edelstenen naar de facetten van de mens en zijn plaats in het grotere geheel. Zij bestudeerde onder andere NLP, Enneagram en diverse mystieke tradities en meditatietechnieken.

Sinds 1996 is zij Human Design Consultant in Nederland en heeft in 1999 Spirit Origin opgezet om mensen met deze kennis te begeleiden in hun werk en privéleven. Er is een groeiende belangstelling vanuit het bedrijfsleven voor deze zeer praktische kennis en sinds 2 jaar begeleid zij management teams van bedrijven om te komen tot authentiek management en leiderschap.

Voor informatie over de 7 delige reeks met Wessel Ganzevoort, Thieu Besselink, Johanna van der Schaft, Els Kikke, Miek Pot, Jan Vaessen klik hier
« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville