Rishis Business en Bewustwording (Paulien Assink)

Het harnas is een illusionaire gevangenis waarin mensen zich opsluiten. Het is wat ons als mensen tegenhoudt om onze eigen grenzen te overstijgen. Ieder van ons is erbij gebaat om zich vanuit onze innerlijke kracht de wereld het beste geven wat we te bieden hebben. Dat vraagt om nieuw leiderschap, een nieuwe houding en een verbinding met ons werken de mensen die met ons samenleven.

Noem het spiritualiteit in een zakelijke context, noem het innerlijk leiderschap – noem het de nieuwe eerlijkheid. In deze workshop biedt Paulien Assink vier universele wegen van ontwikkeling aan, die uiteindelijk leiden tot meer evenwichtig leiderschap. Ze maakt concreet hoe het masker eruit ziet en hoe wij spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek leiderschap kunnen ontwikkelen.  Deze workshop stimuleert leiders uit het harnas van zelfbeperking te stappen en weer in verbinding te komen met hun authentieke zelf, en van daaruit het beste te geven van zichzelf aan de organisatie en de wereld. Haar devies is: ontwikkel de wereld en begin bij jezelf. 

Naar de workshop  neem je een voorwerp mee dat symbool staat voor de vraag waarmee je rond loopt of een thema waarmee je bezig bent. Op elke vraag of thema van iedere deelnemer wordt uitvoerig ingegaan. Deze wordt gedurende de workshop getoetst en beantwoord.

Paulien Assink

Na jarenlang leidinggevende functies bekleed te hebben bij de gemeentelijke overheid koos Paulien Assink voor een loopbaan in het bedrijfsleven en trad als senior manager in dienst bij KPMG. Momenteel is zij verbonden aan Twynstra Gudde Adviseurs en Managers.

Zij is oprichter en ‘reisleider’ van het internationale leiderschapsprogramma CALL (Community for Authentic Leadership and Learning), een ontwikkelingsprogramma en netwerk voor de top van het bedrijfsleven, de overheid en de wetenschap.

Paulien Assink is auteur van de bestseller 'Uit het harnas: vier verschillende wegen naar authentiek en verantwoord leiderschap'. Onlangs verscheen haar inspirerende boek 'Samenspel', de kunst en praktijk van v/m leiderschap. Hierin daagt ze mannen en vrouwen uit om het samenspel tot stand te brengen tussen het beste wat het vrouwelijke en mannelijke leiderschap ons te bieden heeft in deze uitdagende tijd.

Meer informatie Paulien Assink http://www.twynstragudde.nl/tg.htm?id=1920

 

Programma en prijs

De workshop is op woensdag 7 April op Huize Frankendael, Middenweg 72 in Amsterdam. www.huizefrankendael.nl

Ontvangst & Thee/Koffie en Snacks 17.30

Start workshop 18.00

Diner & Borrel 21.00 

Investering 195 euro inclusief BTW.

Boeken via de site! Na betaling inschrijving definitief

Vragen? Neem contact op met Alexandra Roessingh 06 43063863 of mail aroessingh@hotmail.com

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville