Rishis en School of Life presenteren

Rishis & School of Life presenteren nieuwe schooljaar 2008

De opleiding start 16 september. School of Life in Amsterdam is een unieke (parttime) 4-jarige opleiding voor groei, bewustzijn, healing en reading met als missie om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van eenheidsbewustzijn zonder het leven van alledag uit het oog te verliezen.†Managers, ondernemers, marketeers, juristen of therapeuten, artsen en healers, vonden reeds hun weg naar School of Life.

Heal eerst jezelf en dan de ander

Veel psycho-spirituele opleidingen en workshops leggen de nadruk op het kunnen healen of readen, vaak al bij de eerste lessen. Bij School of Life staan de eerste twee jaren in het teken van de ontwikkeling van de student in zijn of haar persoonlijkheid. De student kan een cliŽnt pas professioneel begeleiden indien hij of zij zelf beschikt over het hoogste niveau van zelfinzicht in het eigen functioneren. Het derde en vierde jaar zijn gericht op de voorbereiding op de beroepspraktijk en het toepassen van het geleerde als een mens die zich bewust is van de onderlinge samenhang van alles wat bestaat.

Van light tot soundhealing

School of Life is opgericht door Ingrid Groenen en Tuffie Vos, beiden opgeleid†aan de Barbara Brennan University of Healing in Miami. Tevens werkt School of Life met diverse andere docenten. Hans Velders werkt met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van trauma healing (somatic experiencing), Joanne van Wijgerden werkt met liquid light therapie en John Consemulder met soundhealing. Andere gastdocenten zijn Lisette Schuitemaker, Virginie van de Loe, Els Kikke (bedrijfscoach bij o.a Twijnstra Gudde en auteur van Loskomen, De androgyne mens).

Speciale korting voor Rishis nieuwsbriefleden!

Rishis is blij met deze intensieve†samenwerking met School of Life. De kosten van het eerste jaar van de opleiding van School of Life zijn 1750 euro. Op vertoon van de mailing een korting van Ä 95,- op het eerste schooljaar† http://www.schooloflife.nl/inschrijven.html

OriŽntatieworkshops en oriŽntatieavonden

Wil je graag kennismaken voordat je je inschrijft? Dan kan je naar de orientatieworkshop-en/of avond komen. De korting geldt daarna ook. Inschrijven via http://www.schooloflife.nl/actueel.html

OriŽntatieworkshop†Ä 95,-††zaterdag 23 augustus
OriŽntatieavond††Ä 15,-††dinsdag 2 september

Blogs over School of Life

De opleiding heb ik zelf gevolgd nadat ik me had verdiept jarenlang in de yoga, meditatie en Oosterse filosofie. De School of Life heeft mij geleerd om hele oude stukken te herkennen en zeer oude patronen te doorbreken waardoor ik steeds krachtiger en geaarder word in zowel mijn persoonlijke leven en professionele leven.

http://www.rishis.nl/nl/blogs/blogsView/_month_200804/_name_let-your-soul-be-your-pilot/

http://www.rishis.nl/nl/blogs/blogsView/_month_200709/_name_thousand-years/


ę terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam†*
achternaam†*
email†*
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder†*

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville