Rishis en School of Life

Workshop: Vind je zielsmissie


zaterdag 9 mei 2009
Ingrid Groenen en Tuffie Vos

Het vinden van je zielsmissie is een krachtige en transformerende levenservaring. Het brengt je bij de oorspronkelijke reden van je bestaan op aarde. Wanneer je leven, je werk en je relaties worden gebaseerd op wat jou in dit leven te doen staat, ontstaat heling en hartverbondenheid op vele niveaus. Je weet wat je komt doen en je kan keuzes maken en gezonde grenzen aangeven.

In deze workshop werken we met het verruimen van zowel ons lichaamsbewustzijn als onze emotionele, mentale en spirituele dimensies van mens-zijn. Door middel van geleide meditatie en energieoefeningen vergroten we ons waarnemingsvermogen. We brengen onszelf in een staat van intentie- bewustzijn en maken contact met de hara dimensie.

Ingrid Groenen

Ingrid Groenen is medeoprichter en docent van School of Life. Zij is na haar studie culturele antropologie en een internationale adviescarrière afgestudeerd aan de Barbara Brennan School of Healing in Miami. Zij werkt als healer, coach en therapeut vanuit de drijfveer om het wezenlijke en waardevolle in mensen tot hun recht te laten komen en tot meesterschap te ontwikkelen. Dit doet zij vanuit helderheid en aanwezigheid en weet daarbij liefde en kracht op harmonieuze wijze te verbinden.


Tuffie Vos


Tuffie Vos is medeoprichter en docent van School of Life. Na haar conservatoriumstudie zang studeerde zij af bij de reading-en healing-opleidingen van Carolina Bont en Barbara Brennan. Zij volgt soundhealingcursussen bij Chris James. Haar passie is het geven van bewustzijnstrainingen: zien hoe mensen zich openen op de weg naar eenheid en heelheid. De vreugde en vrijheid die dat oplevert, geeft haar een gevoel van diepe vervulling en dankbaarheid.

Waar, wanneer, hoe laat?
Locatie: Delight Studio, Weteringschans 53, Amsterdam.
Datum: zaterdag 9 mei 2009
Tijden: 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Deelname workshop € 95. Als je vroeg boekt (tot 9 april) en Rishis nieuwsbriefabonnee dan zijn de kosten € 75 inclusief lunch bij Wagamama

Na 9 april en voor niet leden geldt een prijs 95 euro. Het bedrag is ook inclusief lunch bij Wagamama (er geldt geen korting als je niet mee wilt lunchen)

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville