Rishis Full Moon November

Rishis Full Moon Party staat op 13 november in het teken van Spoedcursus Verlichting. Tijn Touber zal een lezing geven over zijn boek 'Spoedcursus Verlichting'. Na de lezing volgt een Meditatieconcert van Kris & Tijn Touber.

Vanaf 22.00 Full Moon Party met DJ Kareem Raihani & Schaamteloos dJ's. Met een optreden van Berry Love. Voorverkoop gesloten toegang aan de deur (plaatsen beschikbaar). Aan de deur gelden de normale tarieven (45 euro full program en 15 euro party). I
nclusief consults en massages.


Op 13 november (oorspronkelijke datum 6 november rondom volle maan hebben we wegens omstandigheden verplaatst naar de 13e!) word je meegenomen op innerlijk avontuur. Door middel van verhalen, meditaties en inzichten, waardoor je bewust, creatief en vanuit flow kunt leven. De lezing zal ingaan op zijn boek Spoedcursus Verlichting waarin aandacht wordt besteed aan:

  • Het 'aanzetten' van je oorspronkelijke kwaliteiten: vrede, liefde, kracht, vrijheid, geluk.
  • Meditatietechnieken om je geest stil te krijgen.
  • Contact maken met de bron, zodat je jezelf kunt opladen, energetisch onafhankelijk wordt en toegang hebt tot hulp, creativiteit, inzicht en inspiratie.
  • Loskomen van beperkende conditioneringen, zoals onverwerkte emoties, angsten en trauma's.
  • Leven vanuit je grootste potentieel, waardoor het leven magisch en moeiteloos is.
Ontvangst is vanaf 18.30 met diner. Tijdens het diner zal zangeres Angel een nummer zingen Little Star. Om 20.00 start Tijn Touber. Na deze introductie in de spoedcursus verlichting volgt een meditatieconcert. Vanaf 22.00 Party met DJ Kareem Raihani & Schaamteloos DJS Jan Boom en Branco van Hilten (resident Panama, Manifesto)!


Over zijn boek Spoedcursus Verlichting
Tijn is een geweldige verhalenverteller. Dit boek leest zo soepel maar ondertussen zitten er zinnen in verstopt waar je je hele leven op kunt kauwen. Spoedcursus? Ik zou er liever heel lang over willen doen. Dus naast het bed moet dit boek en elke dag even een goed verhaal voor het slapen gaan. Da’s mooi wakker worden!'
Inez van Oord, oprichter Happinez magazine


Wie Tijn Touber spreekt, voelt warmte en vertrouwen en vertelt hem wat hij werkelijk denkt en voelt. Wie Tijn Touber leest, verrijkt zich met authentieke gedachten en gevoelens van de mensen die hij sprak maar vooral ook van Tijn zelf die onophoudelijk inspireert bij zijn speurtocht naar de oerwaarden van het leven.'
Max Christern, hoofdredacteur Ode


 


alt

Tijn Touber (1960) is schrijver en componist.

Hij is oprichter van popgroep Lois Lane en schreef enkele van hun hits. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100. Na dit muzikale avontuur trok hij zich terug om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. Hij leefde veertien jaar als een asceet en reisde de wereld over om yogi’s en leraren te ontmoeten. Tijn geeft al twintig jaar lessen in verlichting en wist drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, ziekenhuispersoneel en politiemensen terug te brengen in de stilte van het oog van de storm.


Na enkele jaren begon Tijn trainingen (meditatie, stress management, positief denken) te geven aan onder meer verschillende politiecorpsen, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes, verplegend personeel (VU, AMC en MCA) en op popfestivals als Lowlands. Onlangs verscheen zijn tweede boek: Spoedcursus Verlichting, een innerlijk avontuur.

Tijn weet ‘ingewikkelde’ spirituele zaken tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft columns, interviews en verhalen voor verschillende tijdschriften, waaronder Ode, Happinez en Salt. Al jaren stelt Tijn zijn huis open voor ontmoetingen, waardoor een bloeiende huiskamercultuur is ontstaan. Tijn heeft verschillende cd’s gemaakt met begeleide meditaties, stiltemuziek en popsongs
.alt

Kris Touber (1976) is zangeres, danstherapeute, yoga- en meditatie docente.
In 1998 ontdekte zij de kracht van stilte tijdens een Vipassana retraite in Thailand onder leiding van Steve en Rosemary Weissman. Geïnspireerd door dit koppel, die de oosterse spiritualiteit zo doeltreffend vertaalden naar het moderne Westerse leven, verruilde Kris - terug in Amsterdam - haar modellencarrière voor een modern yogileven van een paar jaar.

Kris studeerde ook Nederlands en Cultuur en Communicatie aan de VU, gevolgd door een studie voor Danstherapie aan het Conservatorium te Enschede. Zij combineert yoga, meditatie en danstherapie tot een integrale training waarin lichaam en geest de kans krijgen hun oorspronkelijke conditie te herstellen en zich op een natuurlijke manier met elkaar te verbinden. Kris is gespecialiseerd in de psychologie en spiritualiteit van de vrouw. Haar workshops zijn gericht op het vrijmaken van de creatieve kracht van het oorspronkelijk vrouwelijke die tot uitdrukking komt in thema's als Eva en Lilith, De Ontembare Vrouw en Godinnen in iedere vrouw.

Kris is ook een van de initiatiefnemers van StoereVrouwen, een project dat zich richt op duurzame levensstijl. Modellenwerk doet ze er nog bij, maar dan natuurlijk het liefst voor groene producten zoals in de commercial voor groene stroom van Eneco Energie. Kris heeft een grote passie voor dans, muziek, zang, schrijven van songteksten en poëzie en integreert dit in haar werk.

Programma & Tarieven

Full Program 18.30 - 03.00: 40 online en 45 @ door (incl Buffet, Lezing & Concert, Party & Consults)
Full Moon Party 22.00 - 03.00: 10 € online en 15
€ @ deur (incl Party en Consults)


Voorverkoop t/m donderdag 12 november 24.00. Speciaal voor de Ambassadeurs van Overvloed geldt een tarief van 20 € zie aparte boekingsmogelijkheid!


Consults & Massages
Voor wie wil loungen en relaxen consults & massages (dit zit inbegrepen in de prijs)

Maya Consult - Lisette Hennen
Reiki - Anouk Lambrechts
Massage - Indra
Soul Reading - Suzanne van Baarsen
Deeksha - Fraukje Hagenaars en Andrea Leeuwenhart
Stoelmassage - Andrew Pestel
Rebalancing Massage - Dirk Heslenfeld
Aura Soma - Helen Poolman
Reconnective Healing - Wouter Groen
Astrologisch Consult (geboortetijd en plaats mee!) - Mary van Belzen

Mary van Belzen geeft korte astrologische consulten met een karakteranalyse. Op basis van je horoscoop geeft zij inzicht in je talenten en mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen en je levensscenario.


Inschrijven?

Eenvoudig! Zie oranje button. Als je je inschrijft kan je met internetbankieren direct via Ideal Easy betalen en dan is je inschrijving definitief. Je krijgt een bevestiging én staat bij binnenkomst op de gastenlijst. Graag de procedure afronden en bij inschrijven ook direct betalen met het Ideal systeem. Als je je wel inschrijft en de procedure halverwege staakt leidt dat tot veel verwarring bij ons. Alvast dank. De banken die aangesloten zijn: ABN AMRO, ING, Postbank, SNS, Rabobank, Fortis.

Mocht je bank er niet bij staan dan kan je je inschrijven via de oranje button en zelf handmatig overmaken aan
Rishis for Free Souls ABNAMRO 461442418. Graag dan een mail sturen met als subject 'Inschrijving Rishis Full Moon september' en in de mail je naam en ordernummer vermelden en sturen aan info@rishis.nl


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville