Rishis Full Moon Party in teken van transformatie van bewustzijn

Boeken via internet gesloten. Entree aan de deur! Klonneplein 4-6 Amsterdam

Voorafgaand aan de Rishis Full Moon Party zal John Consemulder een bijzondere lezing geven. Spirituele inzichten komen samen met nieuwe wetenschappelijke bevindingen (die hij ook beschrijft in zijn boek 'Blauwdruk'). De 'werkelijke werkelijkheid' bestaat uit een blauwdruk van geluid, licht en energie. Een blauwdruk die alles doordringt en verbindt en waarbij bewustzijn ook een grote rol blijkt te spelen. Zonder dat er voorkennis benodigd is zal worden aangetoond dat bewustijn, intentie, afstemming en coherente emoties via de wereld van frequentie en resonantie in staat zijn om de fysieke wereld (onder andere via het brein, immuunsyteem en ons DNA) daadwerkelijk te beinvloeden.

De praktische gevolgen van al deze transformerende nieuwe kennis en inzichten komen aan bod vooral met betrekking tot de te leveren bijdrage aan de nieuwe wereld, waar eenheid, verbondenheid, liefde en bewustijn centraal zullen staan!


Renske Skills en John Consemulder zullen na afloop van de lezing soundhealing activaties (mbv zang, kristallen schalen, instrument en helende muziek)  ten gehore brengen. Op deze manier kunnen de wetenschappelijke en spirituele inzichten die tijdens de lezing aan bod zullen komen, worden ervaren van deze essentiele principes. Voelen en weten kunnen op deze wijze worden gekoppeld aan nieuwe inzichten die bevestigen dat bewustzijn (via non-lokale energetische informatie overdracht) een centrale rol inneemt.


Programma
Adres Klonneplein 4-6 Westerliefde tegenover de ronde Gashouder.
Parkeren parkeergarage Westersluis, van Bleiswijkstraat 8, 020-4860789 

De ontvangst is vanaf 18.30 (naast Westergasterras). Het (vegetarische) buffet start om 19.00. 

Buffet

  • Tomaten salade met olijfolie en tuinkers
  • Kommersalade met koreander
  • Raita
  • Doperwten crème
  • Paprika creme
  • Geroosterde aubergine
  • Geroosterde courgette
  • Lauwarme aardappel salade
  • Groene salade met feta
  • Turks brood

 

Consults (onder voorbehoud)


Maya Consult - Joost Ben Ben, kin 53
ITO Japanese Sessions - Falak
Soul Reading - Nynke Sikkema
Stoelmassage - Andrew Pestel
Rebalancing Massage - Dirk Heslenfeld
Aura Soma - Helen Poolman en Tessa
  Astrologisch Consult (geboortetijd en plaats mee!) - Mary van Belzen
 

Voorverkoop online.  Klik op de oranje button inschrijven.
Aan de deur ook toegang 5 euro meer.Mocht je bank er niet bij staan (Fortis, ASN zijn niet aangesloten bij Ideal) schrijf je dan in en maak dan het bedrag over naar ABNAMRO 461442418 onder vermelding van je ordernummer en Rishis Full Moon 29 januari (alleen als je bank er niet bij staat)

Tarief online
Full Program including dinner, lecture, party, massages etc zolang voorraad strekt! (40 euro)


Full Moon Party (10 euro)

(5 euro meer aan de deur)Drs. John Consemulder
Neuropsycholoog en auteur (van het boek 'Blauwdruk'), zelfstandig bewustzijnsonderzoeker, onderzoeksjournalist, radiohost van het programma 'Gezond en Wel' bij Argusoog Radio, soundhealer en internationaal componist/producent van moderne helende muziek. Op de ‘Music’ pagina op www.healingsoundmovement.com kunt u luisteren naar zelf geproduceerde helende muziek met bezielde intenties en frequenties, waarin ook energetische velden van informatie zijn verwerkt. Hier vindt u ook een agenda met lezingen, workshops en optredens en verkrijgbare muziekcd’s.

Daarnaast geeft John lezingen op het gebied van nieuwe wetenschap in relatie tot spiritualiteit en esoterie, onder andere over de multidimensionale en holografische 'werkelijke werkelijkheid' van trilling, geluid en licht, (scalair) elektromagnetisme en velden, healing sound, cymatics, de essentie van genezing, graancirkels, kwantum mechanica, intentie en bewustzijn en andere onderwerpen. Samen met zijn vrouw Renske Skills (professioneel zangeres, choreografe en gecertificeerd Qigong instructrice) geeft hij live muziekoptredens, HealingSoundMovement soundhealing workshops en interactieve QiDance en Qigong workshops. www.healingsoundmovement.com
« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville