Rishis Full Moon Party met DJ Esta Polyesta & Schaamteloos DJ's

Full Moon Party in de Vondelkerk vrijdag 9 maart met Tuaca Kelly (masterhealer, spiritueel medium, channel) met een presentatie over het belang van onderscheidingsvermogen. Je krijgt inzichten in het hele spectrum van bewustzijn en tools om jezelf te beschermen tegen negatieve energieen en een non duale transmissie (een zeer krachtige en helende meditatie). Inspirerend, transformerend, en bekrachtigend! Magische plek, warme sfeer, lots of wisdom, top DJ's en nog veel meer... Come to Rishis! Give and energy en get energy!

Voorverkoop gesloten kaarten aan de deur!

Deze presentatie zal inspirerend en bekrachtigend werken en zal je tevens tools bieden om je te beschermen tegen storende energieen. Tuaca werkt met non duale energie en je krijgt precies wat je nodig hebt op dat moment. Het biedt je praktische en heldere inzichten met betrekking tot de keuzes die je maakt.  Zij zet haar capaciteiten in om te zuiveren, te herstructureren en ieder individu in resonantie te brengen met zijn of haar eigen 'goddelijke' blauwdruk.  Iedereen die het hele spectrum van bewustzijn wil begrijpen, iedereen die van groei en een daverend feest houdt, is van harte welkom! Na de presentatie & transmissie om 20.30 Party met o.a DJ Esta Polyesta (Buddha Bar) en Schaamteloos DJ's (Lief Festival, Mysteryland, Panama) en natuurlijk kan je terecht voor een massage of consult (Tarot, Human Design, Maya etc). Voordat de lezing begint een concert van Martine Stam & Avi Adir.

Boek nu bij knop inschrijven!

Meer achtergrondinformatie over de presentatie en transmissie van Tuaca: De werkelijkheid omarmen is een transformerende keuze. Het vraagt volwassenheid, bewustzijn en geduld en een flinke portie veerkracht. Het zelfonderzoek van een betrokken mens wordt beloond met mooie kwaliteiten: intuďtie, onderscheidingsvermogen, het ervaren van compassie, intentioneel leven en handelen vanuit wijsheid. Als je deze kwaliteiten leeft, dan transformeert oordelen tot begrip, zelf-ondermijning tot zelf-support en verwarring tot transparantie!

In alle dimensies bestaan echter energieen met verschillende intenties. Deze zijn niet allemaal in ons voordeel of vreedzaam. Met het uitnodigen maar ook met het ontkennen van deze energieën maak je jezelf of anderen kwetsbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gevangen raken in angst , meegesleurd worden in de nervositeit van overlevingsgedrag, of je voelt je anderszins ‘klein’. Bij het niet willen weten van het 'negatieve' vervreemd je ook van de werkelijkheid en (multidimensionele) verantwoordelijkheid. Je verspert daarmee de weg naar vrijheid.  Gelukkig is er de mogelijkheid tot groei en kun je ervoor kiezen om aan vitaliteit en aanwezigheid blijvend prioriteit te geven. Iedereen die van groei en bewustzijn houdt is welkom en vooral coaches, trainers, therapeuten, healers, 'light warriors', psychologen, artsen en hulpverleners en mensen die kiezen voor leven in bewustzijn, zullen zich door de presentatie aangesproken en gevoed voelen.

Tuaca Kelly is een geboren inspirator! Zij is een spiritueel medium, intuitief healer en channelaar. in haar vroege kindertijd begon zij met de ontwikkeling van haar natuurlijke vermogens: intuďtieve waarneming, helende aanraking en het delen van haar quantum-fysische inzichten met de wereld. Haar praktische manier van werken weerspiegelt en doordringt de complexe multidimensionale aspecten van het leven. Tuaca is verbonden met de heilige velden van de schepping die de natuurlijke, muzikale en wiskundige patronen voortbrengen die de oorsprong vormen van het leven zelf. De transmissies moedigen het multidimensionele lichaam van ieder die zich er voor open stelt aan om zichzelf te helen, te genezen, zich te ontwikkelen en vrij te zijn. Tuaca is de initiator van de Alignment en oprichter van Alepha Tempel. www.lovethemessenger.com

Full Moon Party 9 maart 2012
Locatie : Vondelkerk Vondelstraat 120 Amsterdam 
Datum : vrijdag 9 maart 
Tijd : 18.30 - 0.30
Presentatie & Party: 40 €, ontvangst 18.30, start 19.00 
Party: 10 €, start 20.30
@door party 15 € en full program 45 €

LET OP! Voorverkoop gesloten kaarten aan de deur!  Je ontvangt zodra je hebt betaald een bevestiging dat is je ticket. Neem je bevestiging mee! Je naam staat ook bij aanvang op de lijst. Meer informatie mail info@rishis.nl

 

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville