Rishis Party met DJ Isis, Kris & Tijn Touber. Become a Master of two Worlds!

Op vrijdag 20 sept Full Moon Party bij Rishis in de Vondelkerk met DJ Isis, DJ Eusebio, Tijn & Kris Touber met een Inner Space Concert, Reis naar Verlichting en auteur Tim van der Vliet. Spiritual Awakening the Easy Way.

Innerspace Concert. Become a Master of two Worlds. Met Kris & Tijn Touber

Tijn en Kris Touber en Dennis Kivit geven op 20 september een InnerspaceConcert aan de hand van het prachtige boek 'The Hero's Journey' van de filosofoof Joseph Campbell. Je wordt als als bezoeker in 1,5 uur afgestemd op de 'harmonie der sferen' (je oorspronkelijke blauwdruk) en kom je in contact met je zielsmissie, kracht en hoogste bestemming.

Tijn Touber (1960) is muzikant, schrijver en inspirator. Hij is oprichter van Lois Lane. Tijn schrijft onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling, gaat in de leer bij verlichte meesters en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan de Amsterdamse politie, delinquenten in gevangenissen, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA) en jongeren op Lowlands.

Kris Touber   (1976) studeerde Nederlands, Cultuur en Communicatie aan de VU en volgde een studie voor Danstherapie aan het Conservatorium te Enschede   is schrijfster, zangeres, dichter/songwriter, danstherapeute, yoga- en meditatie docente. In 1998 ontdekte zij de kracht van stilte tijdens een 10 daagse Vipassana retraite in Thailand onder leiding van Steve en Rosemary Weissman. Daarna verruilde Kris - terug in Amsterdam - haar modellencarrière voor een modern yogi-leven. 

Lezing - Spiritual Awakening the Easy Way Tim van der Vliet 

In 5 simpele maar effectieve stappen neemt Tim je mee naar verlichting, plezier en energie in het dagelijkse leven. Spiritueel ontwaken, the easy way. Eerst breken we vrij van gedachtepatronen die ons in de weg staan. Daarna, in stap 2: Laten Gaan, gunnen we onze lichaam en geest de tijd om zich aan te passen aan het nieuwe pad. Via stap 3, Plezier Hebben, de essentie van een verlicht leven, gaan we naar stap 4: Feel the Force, om uiteindelijk te wereld te verlichten in stap 5: Beweeg je richting het Licht. Ontdek Tim's praktische spiritualiteit: laat je vastgeroeste geloofssysteem gaan, maak je minder zorgen en heb lol;-)

Tim van der Vliet heeft 13 jaar gehandeld op de financiële markten en is getrouwd met een Japanse met wie hij 4 kinderen heeft. Geïnspireerd door Japan en door zijn beursleven (ja dat kan;) heeft hij een erg praktische kijk op spiritualiteit ontwikkeld

Party met DJ Isis en DJ Eusebio en massages, healing & consults vanaf 21.00

Party met DJ Isis & DJ Eusebio & Belly Dance Act Mar Gonzalez  Na de lezing en het meditatieconcert party met DJ Isis en daarnaast zijn er  massages, pranic healing, astro & tarot consults vanaf 21.00.  Na de lezing en meditatie Rishis Party in de Vondelkerk met   DJ Isis   (te chno, house, experimentele dance & world music). DJ Isis is een van de eerste vrouwelijke pioniers wereldwijd op gebied van electronische dance. Met Belly Dance Act van Mar Gonzalez: ' Passionate Tribal Fusion Bellydance Act by Mar Gonzalez at the Party this Friday! Tribal fusion bellydance is a modern form of belly dance fused with other styles of dance. It's a wonderful dance to connect, increase self confidence and body awareness'.

Rishis consultants:

Locatie Vondelkerk
Tijd 18.30-0.30 (ontvangst 18.00)
Prijs Full Program € 35, party €10 (@door € 5 meer)

  • 18.30 Lezing Tim van der Vliet
  • 19.30 Meditatieconcert Kris & Tijn Touber
  • 21.00 Party met DJ Isis (21.00) en Eusebio (23.00) & Belly Dance Act

 


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville