Rishis Soul of Leadership (Peter Delahaye, Astroloog)

Wat zeggen de sterren over deze tijd? Nauwkeuriger dan je je kan voorstellen. Wat is er gaande in onze wereld, met onze economie, wat zeggen de sterren over deze crisis?

Op woensdag 12 mei spreekt de Astroloog Peter Delahay bij Huize Frankendael. In dit seminar spreekt hij over de alle astrologische bewegingen van dit moment. Hij laat zien welke krachten er de afgelopen jaren (vanaf jaren 30) op dit moment spelen (waarbij oude structuren wegzakken en creatief elan meer vorm krijgt) er op dit moment spelen aan de hand van 'de sterren'.

Peter heeft een volkomen oorspronkelijke en verhelderende visie op de wezenlijke drijfveren van ons bestaan in het verlengde van de wetten van ons universum. Hij wordt door bedrijven als adviseur ingeroepen om veranderingsprocessen in gang te zetten, om de hoogste inspiratie en de missie in de wereld omhoog te brengen. 'In de 21e eeuw is liefde en toewijding de enige bron van meerwaarde', is een van zijn stellingen die het oude ter discussie stellen en ons de weg naar de toekomst kunnen wijzen.

Peter Delahay


Peter Delahay is gastdocent aan de University of Illinois. Als bedrijfseconoom ruilde hij de cijfers voor de sterren. Hij is een veelzijdig man: bedrijfsadviseur, econoom, waterbouwkundig ingenieur & astroloog. Zo voorspelde hij bijvoorbeeld de val van de Berlijnse Muur. Hij consulteert managers en ondernemers over de astrologische wenselijkheid van beslissingen en wordt door directies en overheden ingeschakeld. Hij is sparringpartner van "Captains of Industry" en vooraanstaande politici.

Peter staat aan de wieg van een aantal interessante netwerk-initiatieven van bedrijven die zich willen afstemmen op de (astrologische) ontwikkelingen in de wereld en de economie en van de 21e eeuw. Hij is oprichter van de Club van Schiermonnikoog, 's lands meest spraakmakende denktank. Deze groep is als geen andere groep in Nederland bezig met de weg bereiding van de Nieuwe Tijd in Nederland.  


Als vernieuwend, snel en doeltreffend denker worden nieuwe onderwerpen in korte tijd in zijn beschouwing ingepast, met verhelderende resultaten. Zijn paper voor de tweede Chaos Network Conference in 1992 te Santa Fe (VS) over het verband tussen spiritualiteit en chaostheorie vond veel weerklank.Programma en prijs

De lezing is op woensdag 12 mei op Huize Frankendael, Middenweg 72 in Amsterdam. www.huizefrankendael.nl

  • Ontvangst & Thee/Koffie en Snacks 17.30

  • Start lezing 18.00 - 22.00 (incl diner om 19.30)

  • Tarief: 195 €  incl. BTW (incl diner, wijn, koffie, thee, borrelsnacks)


Boeken via deze site (oranje knop inschrijven). Na betaling is plaats definitief.

Is het tarief te hoog voor je? Neem dan even contact op met Alexandra Roessingh 06 43063863 of mail aroessingh@hotmail.com


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville