Rishis Spring Flower Party

Rishis Spring Flower Party met DJ Kareem Raihani & Chahat


Let's bloom! Lets flower! Rishis Spring Flower Party. Op vrijdag 24 mei staat de volle maan in het teken van de 'grasmaan': bloemen en genieten. Chahat (Happinez) zal deze avond een workshop geven 'Ontdek de grootsheid in jezelf' met meditatie, visulisatie en oefeningen. Daarna Global Beat Dance Meditation met Esta Polyesta & Tom Feenstra & Party met DJ Kareem Raihani

18.00 Organic Food & Drinks by Peter Pan| 18.30  Workshop Chahat Ontdek de grootsheid in jezelf|20.00  Global Beat Dance Meditation Tom Feenstra & Esta Goossens Percussie, Ceremonial & Ritual Music ||21.00 Party met DJ Kareem Ra ihani met massages, tarot, readings, consults!  


'Ontdek de grootsheid in jezelf' Chahat 18.30 

Deze interactieve lezing is in het Engels met Nederlandse vertaling indien nodig. Wie ben ik? Dit is misschien wel één van de meest gestelde vragen als het aankomt op de Oosterse en Westerse verlichting. In deze interactieve lezing met verdiepende interactieve oefeningen laat Chahat (Spiritueel Leraar Venwoude) zien dat het leven een fantastische uitnodiging is. Een uitnodiging om jouw unieke bijdrage te leveren. Niet moeilijk, niet ingewikkeld, maar simpelere dan je ooit had gedacht. Chahat, die les geeft op centrum Venwoude, zal je inspireren met oefeningen, meditatie om de grootsheid in jezelf te ontdekken en die te onderzoeken!  Chahat heeft de kracht om het  perspectief dat je op jezelf hebt en hoe je de wereld ziet radicaal te veranderen.  

Global Beat Dance Meditation|Esta & Tom|20.00  

Van oudsher wordt muziek gebruikt om zachtjes voorbij het ego te glippen en jezelf te ontmoeten. Van de rituele percussie uit Afrika tot de betoverende didgeridoos uit Australie maar ook de intense volksmuziek uit het oude Europa, Esta brengt de medicijnmannen en Shamanen naar de Vondelkerk waarbij de live percussie van Tom je net dat extra zetje zullen geven om in een diepe ontmoeting met jezelf te verdwijnen.

Meer over Chahat 

Chahat bevindt zich al 25 jaar op een spirituele pad eerst als student van Ted Wilson (Venwoude) en sinds zijn overlijden als leraar bij Venwoude. Haar pad gaat over relatie en inspiratie. Chahat inspireert mensen om de grootsheid in zichzelf te ontdekken en te onderzoeken. Ze nodigt mensen uit om te gaan kijken in zichzelf want haar ervaring is dat wanneer je dat doet je perspectief radicaal verandert. Haar grootste passie is om de grootsheid die we zijn om die te laten doorstralen in ons dagelijks bestaan.

Party met DJ Kareem Raihani |21.00  

Vanaf 21.00 Party  in de Vondelkerk met DJ Kareem Raihani. Kareem is vanaf het begin betrokken bij Rishis en heeft een fantastische bijdrage geleverd in de opbouw van de Rishis Parties en is weer van de partij op 24 mei (special from Ibiza). Al meer dan 10 jaar deelt Kareem Raihani zijn fijne sound met Europa en beyond: Tribal-Afro-Disco-Tantric-Techno-Sufi en Dance. Kareem mixt als geen ander verschillende stijlen in melodische rhythms. Kareem zal ook dit keer het pu bliek in trance brengen, het leven zal gevierd worden door rhythms, geluid en beweging.

Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance.”
– Kareem Raïhani

Onze 'rishis', de consultants

Data, prijzen etc

Locatie:   Amsterdam, Vondelkerk , Vondelstraat 120
Tijd: 18.00 Organic Food, 18.30 Workshop Chahat, 20.00 Global Beat Dance Meditation, 21.00 Party  
Datum: 24 mei 2013
Prijs
Party € 10,-
Dance Meditation & Party € 15,-
Full Program € 30,-  (Workshop Chahat, Global Dance Meditation & Party).  
Food, Drinks & Consults op eigen kosten. 

@ door alles 5 euro meer..

Schrijf je in voor de Party of Full Program via de oranje knop inschrijven zodra je hebt betaald ontvang je een bevestiging per mail en deze bevestiging is tegelijkertijd je ticket. Je naam staat op de inschrijflijst bij aankomst.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville