Sacred Ecstatics, de kunst van het werken met Kundalini, muziek, creatie en extase

De Keeney’s nemen je mee in een unieke onderdompeling in de kunst van het werken met Spirit, Kundalini energie! Door onorthodox onderwijs, soulful muziek, therapeutische absurditeit, extatische uitingen, onconventionele creatieve genezing en aanraking door spirit (shakes, ongecontroleerde bewegingen), wordt je in de spirituele stroom geworpen. Wees getuige van wat mogelijk is wanneer Spirit arriveert en circuleert!

Kundalini, vitale levenskracht, Spirit, Raw Life Force energy of “Shaking medicine”, of Seiki of andere mogelijke benamingen… Het is die kwaliteit in de energie die creatieve expressie opwekt, die flow geeft, die ervoor zorgt dat je ‘aanwezig’ bent, ‘aangesloten’ bent op iets dat groter is als jij. Het is de energie die zorgt voor creatieve transformatie.

Wees uitgenodigd om Spirit te ervaren. Ontdek de manier waarop Caribische kerken, Japanse Seiki klinieken en Kalahari healing cirkels vele mensen hebben geholpen die op zoek waren naar begeleiding, genezing en transformatie.

De Keeney’s laten zien dat er geen methode, spirituele praktijk , therapeutische oriëntatie of filosofie ten volle kan ontwaken tenzij je ‘vol gegoten bent’ met voldoende vitale levenskracht. Zij bieden je  de tools om jezelf weer aan te sluiten op deze energie, de sleutel tot optimaal dagelijks welzijn en om een leven vol transformatie en verwondering te gaan ervaren.

Het programma

We werken niet met een vooraf opgesteld programma, maar bij binnenkomst kan je Brad achter zijn keyboard vinden; zijn manier om zich voor te bereiden en “warm” te worden. Muziek vult de zaal en Spirit treedt binnen. Niets is voorspelbaar vanaf dit moment, er zullen spontaan leringen, een lied, zegeningen gegeven worden aan iemand die dat op dat moment nodig heeft. Een healing kan plaatsvinden of een visioen wordt gedeeld. Misschien gaan je ogen tranen en je hart zingen.

Sacred Ecstatics biedt mogelijkheden voor individuele sessies die worden uitgevoerd voor de groep; de door Spirit geinspireerde woorden van Brad en Hillary bereiken met name het onderbewustzijn van de client op een diepgaande wijze. Dit geinspireerde werk is voor iedereen voelbaar en helend; het opent harten en geeft creatieve inspiratie en verandering. Volg de impuls die je lichaam aangeeft; misschien ga je shaken, misschien ga je zingen, misschien ga je huilen of lachen. Alles is goed. Levens kunnen worden getransformeerd in de aanwezigheid van geest en mysterie.

Bradford & Hillary Keeny

Bradford en Hillary Keeney zijn beiden door diverse sjamanen en healers herkend erkend als spirituele genezers en leraren. Daarnaast zijn ze zeer gewaardeerd onder wetenschappelijke collega’s, wijsheids zoekers en wereldwijde religieuze autoriteiten. De Keeney’s zijn door de Kalahari Bushmen bekrachtigd om volgens hun traditie de n/om door te mogen geven. In Japan heeft  Ikuko Osumi Sensei Bradford & Hillary geautoriseerd om Seiki Jutsu aan de wereld over te dragen en in het Caribisch gebied zijn ze gewaardeerd en herkend door de Shakers. Bradford heeft meer dan 40 jaar de wereld over gereisd om etnografische studies te doen naar tradities waarbij er op extatische wijze genezing plaatsvindt, met name door het gebruik van “Shaking medicine”. 

Daarnaast zijn zowel Hillary als Bradford gerenommeerde therapeuten en wetenschappers (PhD) die tal van klassiekers geschreven hebben binnen de geestelijke gezondheidszorg (psychotherapie) en zijn ze internationaal befaamde leraren van creatieve transformatie. Naast creatief en intuitief therapeut, antropoloog van div. culturele healing tradities, professor, spiritueel genezer, zijn Hillary en Bradford ook waanzinnige improvisatie performers met hun roots in Jazz en Soul. 

De jarenlange ervaring van het leven met de Kalahari Bushman Sjamanen heeft een enorme invloed gehad op hoe de Keeney’s kijken naar (psycho)therapie. De Kalahari Bushmen geven prioriteit aan dat wat wordt gevoeld in het lichaam. De Keeney’s benadrukken dan ook het belang om naar ons lichaam te leren luisteren . 

De Keeney’s hebben een concept van creativiteit ontwikkeld in therapie die verder gaat dan de normen van psychotherapie. Zij zien de interactie tussen therapeut en cliënt als transformerende , geïmproviseerde kunst. Dit werk is gebaseerd op hun klinische case studies die zijn gefilmd en gearchiveerd in het afgelopen decennium, waarbij ze gebruik maken van improvisatie theorieën in de podiumkunsten en systemische ideeën om de klinische sessies steeds creatiever en effectiever te laten worden.

Hillary en Bradford hebben “The Keeney Institute for Healing” opgericht, gewijd aan de ontwikkeling en verspreiding van vitale levenskracht, extatische genezing en spiritualiteit. http://keeneyinstitute.org/

Testimonials

Sacred Ecstatics heeft mij re-connected; ik ben weer aangesloten op de telefoonlijn met God, ik ben weer thuis 

Het heeft me richting gegeven; nu weet ik hoe het voelt als mijn hart open gaat, dat is mijn koers.  

Ik ben dankbaar. Mijn hele leven ben ik op zoek naar de grote verandering.. die iets of iemand buiten mij moest gaan brengen. De Keeney’s hebben mij laten zien dat je ‘in Spirit zijn’ zelf kunt cultiveren. 

De Keeney’s hebben alle puzzelstukjes voor mij bij elkaar gebracht”.  “De oprechtheid van Bradford heeft mij diep geraakt; hij is een ware sjamaan, samen met zijn maatje Hillary

Facts & Data

  • Wanneer: Hemelvaarts weekend van 5 mei t/m 8 mei 2016
  • Waar: Q Factory, Atlantisplein 1, Amsterdam
  • Voor wie ? Therapeuten, genezers, body workers, geestelijken (maakt niet uit vanuit welke religieuze stroming), yogi’s, healers, lichtwerkers en iedereen die geinteresseerd is in het werken met Kundalini energie.
  • Data: Donderdag – Zaterdag 09.30 uur – 12.00 uur en van 14.00 uur – 17.00 uur  Zondag van  09.30 uur – 12.00 uur 
  • T arief Early Bird tot 1 februari 2016 Euro 500,= ,
  • Tarief na 14 februari Euro 600,=

 

Tijdens Sacred Ecstatics is de voertaal Engels 

Voor meer info & aanmelding: Mariska Linnenbank is te bereiken via mariska@springlicht.nl of 06 47 234 678

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville