Seminar Seat of the Soul, pijnappelklier

Seminar Seat of the Soul, de pijnappelklier

Dit is een 3-daags seminar over alle aspecten van de pijnappelklier. Een seminar vol beweging, theorie, dans, massage, geometrie, voedsel, mythologie. Dit seminair is geďnspireerd door de teachings van Drunvalo Melchizedek en de ervaringen vanuit de yoga en cranio sacraal therapie.

De pijnappelklier is een mysterieus kliertje, 'ook wel bekend als het Oog van Horus' dat zich zetelt in het centrum van ons brein.  Het produceert het hormoon melatonine, dat onder andere zorgt voor ons waak- en slaapritme en het hormoon serotonine en DMT.  In oude culturen en mythen wordt de pijnappelklier zelfs vereerd.  In dit seminar gaan we onderzoek en de pijnappelklier in alle omvang ervaren:

  • Waarom is het de zetel van de ziel
  • Wat zijn de functies
  • Wat aanbidden de oude culturen
  • Welke invloed heeft voedsel op de werking van de pijnappelklier
  • Waarom heeft deze klier dezelfde anatomie als een oog 
  • Komt hier onze ervaring van Eenheid vandaan?

 

Meditaties, heilige geometrie en Dance in the Dark

We gaan onze aandacht naar binnen richten met behulp van  geleide meditatieslichaamswerk en yoga'Dance in the Dark'cranio sacraal technieken en  heilige geometrie Via deze technieken ga je leren makkelijk in een Alphastaat te komen, waarin het gelukshormoon serotonine vrij kan komen.  Dance in the Dark is een geblindeerde dans waarbij de zintuigen worden teruggetrokken zodat het mogelijk wordt gemaakt om op een andere manier te gaan waarnemen. Hierbij wordt de pijnappelklier aangesproken als ons ‘innerlijk oog’. Het cranio sacraal ritme is ons vertrekpunt wat de ‘mind’ vrijwel meteen uitschakelt.   In deze droomtoestand gaan we op avontuur  (met live muziek van Lerant).       

Meer over Daphne Zandberg en Zerline Nooij 

Daphne Zandberg en Zerline Nooij hebben beide jarenlange ervaring en zijn opgeleid in meditatie, lichaamswerk en -bewustzijn. Tijdens de training 'Awakening of the Illuminated Heart ' van Drunvalo Melchizedek  zijn ze beiden geďnspireerd geraakt in de pijnappelklier en hebben ze hun verschillende kwaliteiten samengevoegd in een nieuwe vorm.  O nze intentie is bewustzijn aan te reiken over de verbinding van het 'hoger zelf' met het 'heilig hart'.

Daphne Zandberg heeft naast een reizend bestaan over de wereld de HKU faculteit theater afgerond, met als specificatie poppen en objecttheater. De fascinatie voor dit bewegend animisme vond zij ook terug in het sjamanisme: het reizen in de onderwereld en de verbeeldingskracht zijn werk laten doen. Na haar theater opleiding heeft ze de school voor Zen shiatsu afgerond en is sinds 2004 werkzaam als shiatsu therapeut. Daphne is daarnaast opgeleid als cranio sacraal therapeut en als chakrahealer Etienne Peirsman Academie). Naast haar eigen praktijk ZenWorks maakt en speelt zij  poppenvoorstellingen in het theater.

Zerline Nooij is entrepreneur en houdt zich bezig met innovatieve zaken. Ze heeft in 2005 het bedrijf ‘Wonderbaarlijk Samen’ opgericht,waarin verbinding tussen mensen voorop staat, Zerlines Yoga® en Magical Womb Power™ ontwikkeld en daar trainingen in gegeven. Daarnaast heeft zij zich verdiept in Quantum healing, 4 sons of Horus, Atlantic healing, Awareness Trough the Body.  Zerline heeft diverse yoga- & massage opleidingen gevolgd en begeleidt vrouwen in verschillende levensfasen in haar huidige praktijk.

aanmelden better2gether.origin@gmail.com  en  http://seatofthesoul8.wordpress.com/

Data, prijzen Seminar Seat of the Soul

Datum : vrijdag 5,  zaterdag 6 en zondag 7 april 2013
Tijd : 10:00-17:30 uur  
Locatie : Amsterdam  Yagoy, Postjesweg 106-1 Prijs : 230 € incl BTW en excl lunch


« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville