Stargate Experience

Tijdens een Stargate Experience maken we in een meditatie contact met energievelden uit andere dimensies, andere realiteiten die gelijktijdig met de onze plaatsvinden. Hierdoor kunnen we een krachtige verbinding met onze gidsen en begeleiders krijgen en antwoorden op wezenlijke vragen ontvangen. Bovendien wordt ons slapend DNA geactiveerd en worden we geheeld op het diepste niveau.

De Stargate is een stellage die is opgebouwd uit heilige geometrische vormen uit de 12 dimensies. Het is een  poort naar deze andere dimensies, een middel om gemakkelijk contact te maken met energievelden die ons willen ondersteunen bij het ontwakingsproces naar wie we in essentie zijn.

Tijdens een Stargate experience zullen we in een meditatie de bandbreedte van onze 3e dimensie verruimen door er de andere 11 dimensies bij te betrekken. We rekken de bandbreedte als het ware op en creëren zo een 12-dimensionaal energieveld in de workshopruimte.(De Stargate zal ons vervolgens helpen contact te maken met de energievelden die zich aandienen of die we kunnen uitnodigen naar ons toe te komen. Voorbeelden van deze velden zijn: de engelen, de natuurwezens, de opgestegen meesters, en de sterrenvolken zoals de Hathors, Pleiadiërs en Arcturianen. In dit contact kunnen we veel informatie ontvangen die nodig is voor ons proces. Dit kan zijn in de vorm van beelden, woorden, kleuren, e.d.

Belangrijker nog dan deze informatie zo te ontvangen en waar te nemen is dat ons energieveld door het contact met deze multidimensionale velden in een hogere trilling wordt gebracht, waardoor ook ons DNA in een hogere trilling komt en verstoringen in het DNA worden getransformeerd en het slapende DNA wordt wakker getrild. Door de hoge trilling van de diverse velden waarmee we contact maken vindt heling plaats daar waar het nodig is in je systeem.

Meer over Willem van Eekelen   

Willem van Eekelen is naast Stargate Facilitator ook Touch of Matrix A-therapeut, begeleider van familie-opstellingen en systemisch werk en energetisch reader en healer. Hij heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgedaan met tal van energiewerktechnieken zoals Vortex Healing, Thèta Healing,  Chakra healing, Emotional Freedom Technique en andere. Hij geeft persoonlijke consulten met diverse vormen van energietherapie en verzorgt regelmatig workshops gericht op de verruiming van je bewustzijn en het opschonen van je energiesysteem. Kijk voor meer informatie op zijn website http://www.willemvaneekelen.nl .

Data, facts etc 

 

Hele dag workshop Stargate Experience

Datum: zaterdag 28 juni 2014
Tijd: van 10:00 tot 17:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur)
Locatie: PC Hooftzaal van Centrum De Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam
Bijdrage: €35,00

Aanmelden voor deze activiteiten doe je door een mail te sturen naar info@willemvaneekelen . Je ontvangt dan een bevestiging en meer aanvullende informatie.

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville