Stargate Healing Workshop

Stargate Healing Workshop. Ervaar de Stargate! Tijdens deze transformerende workshop ben je de hele dag in de krachtige helende energie van de Stargate en word je meegenomen naar verschillende dimensies. Dit is een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Het is zeer aan te bevelen eerst naar de healingavond te komen. De Stargate werkt dan al in op jouw deelname en dat proces wordt tijdens een privé sessie verdiept.

De Workshop

Het doel van deze workshop is het multi-dimensionale DNA van alle deelnemers opnieuw te activeren. In dit DNA ‘huizen’ de mysteries van onze ziel, waar we ons (nog) niet bewust van zijn. Prageet zal, met hulp van Alcazar zijn persoonlijke gids, een aantal meditaties doen met de groep. Je hoeft tijdens de workshop niks te doen, het zijn jouw intentie en jouw keuze om deze ervaring aan te gaan, die het werk namens jou doen. Dit proces kan niet gestuurd worden door middel van ons ‘denken’, maar wordt begeleid door onze ziel, ons hogere zelf. Je zorgt er dus eigenlijk zelf voor dat je de behandeling krijgt die precies bij jou past. Dit is wat de werking van de Stargate zo bijzonder en uniek maakt. De resultaten kunnen spontaan ontstaan tijdens de workshop of zullen merkbaar zijn na een aantal dagen, weken of soms jaren. Wees er op tijd bij als je deel wilt nemen, in de workshop is er plaats voor 40 mensen.

Prageet, Alcazar en de Stargate

Prageet is een internationaal bekend Channel en Healer. Hij begon met channelen in 1987 in Maui, Hawaii, waar hij toen woonachtig was. Samen met zijn gids Alcazar heeft hij de Stargate ontworpen. Prageet werd zich na een aantal jaren bewust van het feit dat zijn gids Alcazar eigenlijk een ‘hoger deel’ van hemzelf was. Al meer dan 20 jaren reist Prageet met de Stargate door de Verenigde Staten, Canada en Europa om zo mensen te begeleiding in hun proces van bewustwording .

Prageet 'I s tarted out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned my life around. Being in Osho’s presence was an experience of ecstasy, silence, boundlessness. He has said all that the world needs is Ten Thousand Buddhas, then the world would be transformed. The Stargate is working towards creating some of these Buddhas, bringing awareness, higher consciousness to those who would sit in its presence.'

Facts, data etc

Locatie: Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg
Tijden: 10.00 - 17.00, deur open 9.30.
Kosten: €139
De workshop is inclusief lunch.

Aanmelden http://www.heart4earth.nl/event/85-zaterdag-12-april-prageet-harris-stargate-heal.html?partner=rishis

« terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam *
achternaam *
email *
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder *

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville