Stargate Workshop voor Therapeuten

Stargate Workshop met Prageet Harris voor Therapeuten Level 1.† De Stargate veroorzaakt grote veranderingen in je leven!† Deze workshop brengt jou als behandelaar naar een ander niveau van je werk.†

In deze workshop zal je:

  • Ontdekken hoe je de Stargate kunt gebruiken in jouw werk
  • Leren of beter leren te channelen
  • De verbinding met je intuÔtie versterken
  • Leren hoe de Stargate balans brengt in het lichaam en energieveld† van de cliŽnt door blokkades op te lossen.

Werken met de Stargate bestaat uit een serie van meditaties die een krachtig energieveld creŽrt. Dit veld verhoogt de energie van mensen en creŽert de mogelijkheid om je intuÔtie te versterken.†

Je intuÔtie is de stem van je Hoger Zelf, en je gidsen. Helende energie stroomt van de behandelaar naar de cliŽnt, door fysieke aanraking, via woorden of door het energetische veld wat gecreŽerd is. Tijdens deze workshop creŽren we de mogelijkheid om jouw vaardigheid om zowel informatie als energie te channelen te verhogen. Het maakt niet uit welk niveau van vaardigheden je nu hebt.

Als het lichaam in balans is, is er gezondheid.† Wat zorgt ervoor dat we uit balans kunnen zijn? De meeste mensen dragen onbewust Ďbagageí uit het verleden of uit vorige levens met zich mee. Vaak emotionele gebeurtenissen waar we niet mee om konden gaan op dat moment en ons als beschermingsmechanisme toen voor hebben afgesloten. Dit heeft als bescherming gewerkt, maar als het in het onderbewuste blijft bestaan, blijven we deze emotie telkens vermijden. Een mechanisme waar we ons dus vaak niet bewust van zijn.†Het onderdrukken van gevoelens en emoties zorgt ervoor dat het lichaam uit balans raakt en creŽert klachten en ziekte.

Werken met de Stargate

Als therapeut werk je aan het herstellen van de balans en het oplossen van energie blokkades. Belangrijk is dat dit gebeurt op het niveau waar ooit de blokkade uit bescherming is ontstaan. Het resultaat van een behandeling is anders tijdelijk, na verloop van tijd treedt het oude mechanisme weer in werking en komen de klachten terug.

Bij het werken met de Stargate ontstaat er een energieveld in het lichaam waardoor de oorzaak van de onbalans weggehaald kan worden. Dit werkt bij elk individu anders. Soms is het aanwezig zijn in de energie van de Stargate genoeg om de blokkade op te heffen, in andere gevallen is het nodig dat de persoon zich ergens van bewust wordt voordat de blokkade hersteld kan worden.

Prageet, Alcazar en de Stargate

Prageet is een internationaal bekend Channel en Healer. Hij begon met channelen in 1987 in Maui, Hawaii, waar hij toen woonachtig was. Samen met zijn gids Alcazar heeft hij de Stargate ontworpen. Prageet werd zich na een aantal jaren bewust van het feit dat zijn gids Alcazar eigenlijk een Ďhoger deelí van hemzelf was. Al meer dan 20 jaren reist Prageet met de Stargate door de Verenigde Staten, Canada en Europa om zo mensen te begeleiding in hun proces van bewustwording.

Prageet 'I started out life as a teacher in London where I discovered Osho, which turned my life around. Being in Oshoís presence was an experience of ecstasy, silence, boundlessness. He has said all that the world needs is Ten Thousand Buddhas, then the world would be transformed. The Stargate is working towards creating some of these Buddhas, bringing awareness, higher consciousness to those who would sit in its presence.'

Facts & Data

  • Locatie: De Ark, van Reenenweg 9A, 3702 SB Zeist
  • Tijden: 10.00 - 17.00, deur open 9.30
  • Tarief: 149 ( inclusief lunch).

Aanmelden

http://www.heart4earth.nl/event/89-zaterdag-19-april-prageet-harris-stargate-work.html?partner=rishis

ę terug

Rishis nieuwsbrief

voornaam†*
achternaam†*
email†*
Captcha
Type tekens over in het vakje eronder†*

Volg Rishis op:

Copyright 2006 - 2011 Rishis, club for free souls. Webdesign by: Granville